Δήμητρα Τσανάκα: «Η Καβάλα έλκει, πρωταγωνιστεί, μπορεί και τα καταφέρνει»

Κάλεσα της Δημάρχου Καβάλας προς τον κόσμο να παρακολουθήσει τους μεγάλους αγώνες στίβου που θα γίνουν το Σάββατο στο «Ανθή Καραγιάννη» με την συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών

Kάλεσμα στους Καβαλιώτες να παρακολουθήσουν τους μεγάλους αγώνες στίβου που θα γίνουν το Σάββατο (22/7) στο «Ανθή Καραγιάννη» απεύθυνε η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα. Το γκραντ πρι «Δαβιτζόγλεια» που διεξάγονται στη μνήμη του μεγάλου βαλκανιονίκη πρωταθλητή Ευθύμιου Δαβιτζόγλου, θα συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών μιας και αποτελεί την τελευταία τους ευκαιρία να πιάσουν τα όρια για την πρόκριση τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου τον Αύγουστο, γεγονός που αποτελεί εγγύηση επιτυχίας και μεγάλου ενδιαφέροντος! Επίσης όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες περίπου 30 αθλητών από τους συλλόγους της Καβάλας που θα αγωνιστούν. Για τους λόγους λοιπόν η Δήμαρχος καλεί τους Καβαλιώτες να βρεθούν το Σάββατο από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

«Να απολαύσουμε τους κορυφαίους αγώνες στίβου»

Η δήλωση της κ. Τσανάκα αναφέρει τα εξής: «Ο Δήμος μας, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια λήθης, εκπληρώνει ένα χρέος του. Διοργανώνει μαζί με τον ΣΕΓΑΣ τους αγώνες «Δαβιτζόγλεια», αφιερωμένους στην μνήμη του τεράστιου Καβαλιώτη αθλητή Μίμη Δαβιτζόγλου που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή. Οι αγώνες αυτοί όμως δεν θα θυμίζουν σε τίποτα αυτούς του παρελθόντος. Έχουν χαρακτηριστεί ως επίσημο Γκραντ Πρι. Κορυφαίοι Έλληνες και Κύπριοι αθλητές θα αγωνιστούν στην πόλη μας. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! Και κοντά σε αυτούς βέβαια και τα δικά μας παιδιά, τα Καβαλιωτάκια, οι δικοί μας πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια αφάνειας, η Καβάλα όχι απλώς επανήλθε στο προσκήνιο, αλλά πρωταγωνιστεί. Πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες και εκατοντάδες επισκέπτες θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας.
Η Καβάλα έλκει. Η Καβάλα πρωταγωνιστεί. Η Καβάλα μπορεί. Η Καβάλα τα καταφέρνει.
Σας καλώ όλους το Σάββατο  22 Ιουλίου 2017 και ώρα 17:45 στο δημοτικό στάδιο Ανθή Καράγιαννη, ώστε να απολαύσουμε όλοι μαζί τους κορυφαίους αγώνες στίβου που έγιναν ποτέ στη πόλη μας».