Στην παραλία της Καβάλας: Το Kavala Beach Rugby Tournament

Με τη συμμετοχή 14 ομάδες θα διεξαχθεί στην παραλία της Καβάλας το διεθνές Τουρνουά Kavala Beach Rugby Tournament από τις 28 έως τις 30 Ιουλίου

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Φιλόσογλου και η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 και ώρα 13.00 στο καφέ – μπαρ Franco’ s για την παρουσίαση του προγράμματος αγώνων του διεθνές τουρνουά Kavala Beach Rugby Tournament.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά

Η ομάδα Ράγκμπι του ΑΟ Καβάλα διοργανώνει το 3ο κατά σειρά Διεθνές Τουρνουά Kavala Beach Rugby Tournament από 28 έως 30 Ιουλίου 2017 σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας όχι στην πλατεία Ελευθερίας όπως συνηθιζόταν άλλα αυτή την φορά στην πλατεία Κανάρη που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως και ώρες 18:00 – 23:00. Το 3o κατά σειρά τουρνουά φέτος είναι υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Beach Rugby (EBRA-European Beach Rugby Association) και της Εο.Μο.Π (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πένταθλου) που είναι υπεύθυνη για το Beach Rugby και το Rugby League στην Ελλάδα.

Με 14 ομάδες

Στο φετινό το τουρνουά θα λάβουν μέρος συνολικά 14 ομάδες, 11 ανδρικές ομάδες εκ των οποίων 8 Ελληνικές και 3 από το εξωτερικό (2 από τη γειτονική Βουλγαρία και 1 από την Ρουμανία) και 3 γυναικείες (2 Ελληνικές και 1 από τη Λευκορωσία). Σε αυτό το τουρνουά θα έχουμε την τιμή να διαιτητεύσουν διεθνείς διαιτητές όπως οι Lluis Raurich (Ισπανία), Obed Broersma (Ολλανδία), Robert Diaconescu και Plotchi Edy (Ρουμανία). Επίσης, θα παραβρίσκονται ο πρόεδρος της Εο.Μο.Π Αναστάσιος Πανταζίδης και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Rugby League κ. Mathew Ashil.