Β. Παναγιωτοπούλου: «Συγχαρητήρια σε τέτοιους Δημάρχους, όπως η κ.Τσανάκα»!

Η προπονήτρια της πρωταθλήτριας δισκοβολίας Κρ. Αναγνωστοπούλου (που με την εκπληκτική βολή της στην Καβάλα έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) Βάσω Παναγιωτοπούλου, με επιστολή της μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Καβάλα και τους παράγοντες της που βοηθούν να μείνει όρθιος ο στίβος

Ακόμα δεν έχει κοπάσει ο απόηχος της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης στίβου του Δήμου Καβάλας το περασμένο Σαββατοκύριακο στο «Ανθή Καραγιάννη». Κατά γενική ομολογία το γκραντ – πρι «Δαβιτζόγλεια» αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους αγώνες της χρονιάς, κάτι για το οποίο ο Δήμος Καβάλας προσπάθησε πολύ. Τους καρπούς αυτής της προσπάθειας σε ότι αφορά την αναγνώριση της τους δρέπει τώρα με τις πολύ καλές εντυπώσεις που μοιράζονται οι άνθρωποι του στίβου σε όλη την Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της Βάσως Παναγιωτοπούλου, η οποία είναι προπονήτρια της κορυφαίας Ελληνίδας δισκοβόλου Κρ. Αναγνωστοπούλου που έκανε στο «Ανθή Καραγιάννη» ατομικό ρεκόρ 61,53 και πήρε την πανηγυρική πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου.

«Πιστεύουν ότι δεν έχει «πεθάνει» ο αθλητισμός»

Με επιστολή της που έχει τίτλο «Τα συγχαρητήρια μου σε τέτοιους Δημάρχους Μπράβο κυρία Δήμαρχε, Δήμητρα Τσανάκα!» που απέστειλε στο αθλητικό site Sportsfeed, που ασχολείται με τον στίβο, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Δήμο Καβάλας, την Δήμαρχο Δ. Τσανάκα, τον αντιδήμαρχο Γ. Φιλόσογλου καθώς και τον Καβαλιώτη μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Σάββα Νικολαίδη, που κρατούν τον στίβο ζωντανό. Ανάμεσα στα άλλα η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα αυτούς τους ανθρώπους ,που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου έπειτα από κάποια χρόνια, και βρίσκονται στην όμορφη και φιλόξενη πόλη της πατρίδας μας, την Καβάλα. Αυτοί οι άνθρωποι ακόμα πιστεύουν ότι ο αθλητισμός δεν «πέθανε», αλλά παραμένει ζωντανός στο πέρασμα του χρόνου. Επιπροσθέτως, ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στην κυρία Δήμαρχο της Καβάλας, κ. Δήμητρα Τσανάκα, που άνοιξε την αθλητική της αγκαλιά και ξαναζωντάνεψε την πορεία του Στίβου της Καβάλας μέσω των έργων της, με τους συνεργάτες της, με αποτέλεσμα η πόλη αυτή να ζει πάλι στους ρυθμούς του σημαντικότερου αθλήματος που λέγεται Στίβος. Τέλος, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον αντιδήμραχο Καβάλας, Γεώργιο Φιλόσογλου, που ακούραστος και με μεγάλες αθλητικές προσδοκίες «αγωνίζεται» για τον Στίβο της πόλης του, και τον Σάββα Νικολαϊδη που βοηθάει ,οραματίζεται και προσδοκεί μεγαλύτερα επιτεύγματα για τον αθλητισμό μας. Όλοι οι Σύλλογοι της Περιφέρειάς του να βγάλουν και να αναδείξουν τα ταλέντα και τους μελλοντικούς πρωταθλητές. Ο Στίβος παραμένει ζωντανός, υπάρχει και θα υπάρχει… Με αθλητική εκτίμηση, Βασιλική Παναγιωτοπούλου».