ΑΟ Καβάλας: Οι παίκτες στο… Νοσοκομείο!

Ξεκίνησε η διαδικασία των ιατριών εξετάσεων για τους παίκτες του ΑΟΚ, που κατά ομάδες πάνε στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Το Νοσοκομείο Καβάλας άρχισαν να επισκέπτονται κατά ομάδες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΑΟΚ, προκειμένου να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ήδη από την Τετάρτη (26/7) οι πρώτοι παίκτες που ανήκουν στην Καβάλα βρέθηκαν εκεί, και το ίδιο αναμένεται να γίνει τόσο την Πέμπτη (27/7) όσο και την Παρασκευή (28/7). Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των βημάτων που προηγούνται της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας, παίκτες του ΑΟΚ θα πάνε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο ακόμα και την Δευτέρα (31/7), λίγες μόνο ώρες πριν από την πρώτη προπόνηση της χρονιάς, που όπως είναι γνωστό έχει οριστεί για το απόγευμα της 31ης Αυγούστου!

«Βλέπει» Καραμπά

Μέχρι τότε είναι πολύ πιθανό το ρόστερ του συγκροτήματος του Κώστα Ανυφαντάκη να προστεθούν και νέα μεταγραφικά αποκτήματα, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση κι άλλων κινήσεων. Μια απ’ αυτές είναι του 22χρονου πλάγιου αμυντικού Γιάννη Καραμπά, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα του Λαγκαδά, προερχόμενος από τον Αγροτικό Αστέρα. Έχει αγωνιστεί επίσης στις ομάδες Κ 20 του ΠΑΟΚ και της Καλλονής.

Στον Ηρόδοτο ο Μελισσόπουλος,

στο Νέστο ο Φραγκούλης

Σε ότι αφορά τους παίκτες που έπαιξαν πέρσι στον ΑΟΚ και δεν θα συνεχίσουν φέτος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δυναμικός πλάγιος αμυντικός Τάσος Φραγκούλης βρίσκεται πολύ κοντά στην επισημοποίηση της συμφωνίας – επιστροφής του στο Νέστο Χρυσούπολης. Επίσης άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Μελισσόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στην Κρήτη με την φανέλα του Ηρόδοτου.