ΑΟ Καβάλας: Νέα αρχή με νέα φανέλα

Συμφωνία με την Ιταλική εταιρία αθλητικών ειδών Legea για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Η νέα αρχή που θα επιχειρήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ομάδα της Καβάλας θα συνοδευτεί με νέα φανέλα. Ο ΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Ιταλική εταιρία αθλητικού υλικού Legea, τα προϊόντα της οποίας θα φοράει στη νέα σαιζόν και τα οποία όπως φαίνεται και από την φωτογραφία διακρίνονται για την φινέτσα τους! Η ανακοίνωση της συμφωνίας έγινε από τον αντιπρόσωπο της εταιρίας στην Ελλάδα την Liga-Sport, LEGEA Hellas, που τόνισε ότι «καλωσορίζουμε τον ιστορικό ΑΟ Καβάλα στην οικογένεια της Liga-Sport, LEGEA Hellas»!

 

Ιταλική φινέτσα και υψηλή τεχνολογία…

Πέρα από την Ιταλική φινέτσα η νέα στολή του ΑΟ είναι κατασκευασμένη με ύφασμα dry fit που αποτελεί λέξη της τεχνολογίας στο χώρο. Πρόκειται για ένα υψηλής απόδοσης πολυεστερικό ύφασμα με μικροΐνες, το οποίο μεταφέρει τον ιδρώτα μακριά από το σώμα του αθλητή, προς την εξωτερική επιφάνεια του υφάσματος, όπου και εξατμίζεται. Έτσι κρατάει τους αθλητές στεγνούς και άνετους. Επίσης είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, μιας και όταν το μέσο βάρος ενός σετ ποδοσφαίρου (φανέλα-σορτς μεγέθους L) είναι στα 300gr. ατύπωτο και σχεδόν 500 γρ. τυπωμένο ,η νέα μας εμφάνιση (σε dry fit ύφασμα και full dye sub εκτύπωση) με όλα τα τυπώματα ζυγίζει 265-270 γρ.! Ο ΑΟΚ είναι το τελευταίο μέλος της οικογένειας της Legea στην Ελλάδα, στην οποία ανήκουν επίσης ο Παναιτωλικός, τα Τρίκαλα, το Αιγάλεω, η Καλαμάτα, η Χαλκίδα και ο Αστέρας Αμαλιάδας.
 

Στους καλύτερους του κόσμου…

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα εταιρία Liga Sport του επιχειρηματία Βασίλη Λίγκα, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά όχι μόνο αντέχει και απορροφά τους κραδασμούς της προβληματικής οικονομίας, αλλά σημειώνει και θεαματικά άλματα κερδοφορίας. Ο επίσημος εισαγωγέας της Legea στην Ελλάδα έχοντας από την μία η τεράστια εμπιστοσύνη της αγοράς και από την άλλη την άριστη και οργανωμένη διεύθυνση πωλήσεων ανάγκασαν την «μαμά» εταιρεία να της «βγάλουν» το καπέλο! Συγκεκριμένα η βράβευσή του ως ο μεγαλύτερος επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα αλλά και η είσοδος στους 10 καλύτερους στον κόσμο τα λέει όλα.