ΑΟ Καβάλας: Την Δευτέρα στις 18.30 η «πρώτη»

Με αγιασμό στο «Ανθή Καραγιάννη» και προπόνηση στο Βοηθητικό θα ξεκινήσει την Δευτέρα 31 Ιουλίου η προετοιμασία της ομάδας

Στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» της ομάδας της Καβάλας εν όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το ραντεβού ορίστηκε για το «σπίτι» του συλλόγου στο «Ανθή Καραγιάννη» όπου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και μισή ώρα αργότερα θα αρχίσει η προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο. Σ’ αυτή την «πρώτη» η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στην ομάδα τονίζοντας ότι «όταν αγαπάς κάτι, στις ωραίες και λαμπερές στιγμές είσαι μαζί του, στις δύσκολες πρέπει να είσαι δύο φορές μαζί του»!

«Μόνο όλοι μαζί…»

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Το φετινό μας ταξίδι ξεκινά την Δευτέρα στις 18:30 με αγιασμό στην φυσική και ιστορική μας έδρα ενώ η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 19:00 στο βοηθητικό.  Πνοή στο καραβάκι δίνει ο κόσμος του, γι αυτό όλοι οι δρόμοι την Δευτέρα οδηγούν εκεί, εκεί που όλοι έχουμε ωραίες αναμνήσεις, έχουμε φύγει με πίκρες αλλά πάντα ξαναγυρνούσαμε…Όταν αγαπάς κάτι, στις ωραίες και λαμπερές στιγμές είσαι μαζί του, στις δύσκολες πρέπει να είσαι δύο φορές μαζί του! Μόνο όλοι μαζί θα ξανακάνουμε την ομάδα μεγάλη»!