Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Ο Άντι Μάζουρτσακ στην προεπιλογή της Πολωνίας!

Συγχαρητήρια δίνει στον πρώην παίκτη της Άντυ Μάζουρτσακ, με ανακοίνωση της η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, για την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής Πολωνίας

Στην προεπιλογή της Εθνικής Πολωνίας εν όψει του Ευρωμπάσκετ συμπεριλήφθηκε ο πρώην πλέι μέικερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας Άντυ Μάζουρτσακ! Ο συμπαθής Άντυ, που κέρδισε τους πάντες στην διάρκεια της περσινής χρονιάς στην Α2 με τον χαρακτήρα αλλά και τις δυνατότητες του, μεταγράφηκε φέτος στη Γερμανία (Niners Chemnitz). Η πολύ καλή του παρουσία την περσινή χρονιά στην Ελλάδα, που είχε κατά μέσο όρο 12.9 πόντους, 4.6 ασίστς, 4.0 ριμπάουντ και 1.5 κλεψίματα, που ήταν και η πρώτη του σε Ευρωπαϊκό έδαφος μετά το Κολεγιακό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ, αποτέλεσε και την ευκαιρία να βρεθεί πολύ κοντά στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του της Πολωνίας, μιας και κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό της προπονητή στην διαδικασία προεπιλογής.

«Σημαντικός σταθμός και για άλλους…»

Με αφορμή αυτή την κλήση η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον συγχαίρει και εύχεται τα καλύτερα γι’ αυτόν. Συγκεκριμένα: «Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τον πρώην παίκτη της ομάδας μας Άντι Μάζουρτσακ που μπήκε στην προεπιλογή της Εθνικής Πολωνίας ενόψει Ευρωμπάσκετ. Η ομάδα μας ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Άντι να γίνει ευρέως γνωστός στον Ευρωπαϊκό χώρο και μέσα από τη δουλεία που έγινε να πάρει μεταγραφή στην Γερμανία αλλά και να είναι στα υπόψη του Ομοσπονδιακού προπονητή της Πολωνίας. Ευχόμαστε τα καλυτέρα και φυσικά να είναι πάντα η Ένωση Κ. Kavala B.C ένας σημαντικός σταθμός και για άλλους παίκτες στο μέλλον».