ΑΟ Καβάλας: Λόγω πένθους, την Τετάρτη η «πρώτη»

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός για τη νέα χρονιά στην ομάδα της Καβάλας λόγω του πένθους για τον θάνατο του Μητροπολίτη ΦΝΘ Προκόπιου

Το πένθος για τον θάνατο του Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Προκόπιου έφερε αλλαγές και στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας της Καβάλας. Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς και ο αγιασμός που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» και στο βοηθητικό γήπεδο στη συνέχεια αναβλήθηκαν και μετατέθηκαν για αύριο Τετάρτη. Αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ που αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ του ΑΟ Καβάλα εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια του για την κοίμηση του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Προκοπίου. Λόγω του πένθους, ο αγιασμός για την ποδοσφαιρική μας ομάδα αναβάλλεται για την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Ανθή Καραγιάννη (18:30)».

 

Εργασίες στον χλοοτάπητα

Εν τω μεταξύ στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ολοκληρώθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» το βασικό στάδιο εργασιών στον χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου που περιελάμβανε μεταξύ άλλων, την δημιουργία καναλιού αποστράγγισης 100 μέτρων περίπου και την τοποθέτηση 300 τμ νέων έτοιμων κομματιών χλοοτάπητα, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που είχαν γίνει.