Βαγγέλης Παππάς: «Έκλεισε κατά 90% το ρόστερ της νέας ομάδας»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας μιλάει για τις μεταγραφές της ομάδας αλλά και τις διοικητές ανακατατάξεις και εκκρεμότητες

Η επισημοποίηση της μεταγραφής του Αντώνη Μιχάλογλου ήταν η τελευταία, και πιο σημαντική, προσθήκη στο ρόστερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας σ’ αυτή τη χρονική στιγμή της μεταγραφικής περιόδου! Σύμφωνα με το νέο πρόεδρο του συλλόγου Βαγγέλη Παππά το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη έχει κλείσει κατά ένα ποσοστό 90% το ρόστερ του για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και πλέον δεν υπάρχει βιασύνη για τις υπόλοιπες (απαραίτητες) επιλογές μιας και έχουν το χρονικό περιθώριο να τις κάνουν μέχρι και λίγες ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα τονίζει ότι «κατά 90% είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό μας και μας απομένουν μόνο 1 ή 2 μεταγραφές, τις οποίες όμως μπορούμε να τις κάνουμε μέχρι και 48 ώρες πριν ξεκινήσει η χρονιά. Ο βασικός μας στόχος είναι να πάρουμε έναν 2ο ψηλό, ωστόσο δεν βιαζόμαστε για να κάνουμε την επιλογή μας. Οι μεταγραφές που έγιναν ήταν οι καλύτερες δυνατές και για να ολοκληρωθούν έπρεπε η ομάδα να υποστηριχτεί πολύ στον οικονομικό τομέα»!

«Μέχρι τον Οκτώβριο θα

γίνουν όλα όπως προβλέπονται»

Σε ότι αφορά τις διοικητικές ανακατατάξεις στον σύλλογο και την κριτική που ασκήθηκε ότι δεν ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ο κ. Παππάς τόνισε ότι «έπρεπε να δημιουργηθεί ένα νέο ΔΣ που θα προερχόταν από την συγχώνευση του ΤΑΚ και του Ερασιτέχνη λόγω του γεγονότος ότι η ομάδα υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική και έγινε ερασιτεχνική. Επίσης έπρεπε στην ομάδα να μπουν άμεσα χρήματα για να γίνουν οι μεταγραφές που θα υποστηρίξουν τον στόχο της άμεσης επανόδου στην Α2 Εθνική. Στις δύο συναντήσεις που έκανε η διοίκηση με τους φίλους της ομάδας, ακούστηκαν ιδέες από πολλούς, όμως κανείς δεν έβαλε χρήματα! Λόγω των χρονικών περιορισμών που είχαμε, έπρεπε να κινηθούμε μ’ αυτόν τον τρόπο για να δηλωθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα. Καταστατικά μπορεί ακόμα να μην είμαστε έτοιμοι, όμως μέχρι τον Οκτώβριο θα είμαστε απολύτως τακτοποιημένοι και με το γράμμα του νόμου. Θα γίνουν όλα όμως προβλέπονται…»!