ΕΠΣ Καβάλας: Τα νέα των ομάδων

Στο ρυθμό των προπονήσεων μπαίνουν μέρα με την μέρα όλο και περισσότερες ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας

Μετά τις μεταγραφές πολλές τοπικές ομάδες μπήκαν από την αρχή της εβδομάδας στους ρυθμούς των προπονήσεων, ενώ όσες δεν το έχουν κάνει ακόμα αναμένεται να μπουν στο γήπεδο τις επόμενες ημέρες, μιας και σε 3 εβδομάδες ξεκινάει το κύπελλο της ΕΠΣΚ και στις 16 Σεπτεμβρίου τα πρωταθλήματα. Τα τελευταία νέα των συλλόγων έχουν ως εξής:

ΑΕΚ Καβάλας: Καλό παράδεισο Δέσποτα…

Την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Μητροπολίτη ΦΝΦ Προκοπίου εξέφρασε με ανακοίνωση του το ΔΣ της ΑΕΚ Καβάλας. Αναλυτικά: «Σύσσωμη ή οικογένεια της ΑΕΚ Καβάλας αποχαιρετά έναν πνευματικό ηγέτη που επί σχεδόν μισό αιώνα ποίμανε την περιοχή μας. Ταυτοχρόνως αποχαιρετά έναν άνθρωπο που εργάστηκε για τον φτωχό, τον γέρο, τον πάσχοντα. Έναν άνθρωπο που ποτέ δεν ανακαίνισε το κτίριο της Μητρόπολης αλλά έχτισε χωρίς τυμπανοκρουσίες δυο γηροκομεία… και μεταξύ άλλων και δέκα εκκλησίες και σχολεία στην Ουγκάντα. Καλό Παράδεισο, Δέσποτα»!

Άρης Ζυγού: Αγιασμός την Δευτέρα,

προπόνηση την Τρίτη…

Με την πρώτη συνάντηση των παικτών, της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας ξεκίνησε την Δευτέρα (31/7) η αγωνιστική περίοδος για τον σύλλογο, οπότε και έγινε η καθιερωμένος αγιασμός. Από την Τρίτη (1/8) αρχίζουν οι προπονήσεις στο γήπεδο του Ζυγού στις 6 το απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα προετοιμάζεται για το μεγάλο Ποντιακό της γλέντι που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου στο γήπεδο του χωριού με ώρα έναρξης 21.00 και είσοδο 5 ευρώ.

Ατρόμητος Ακροβουνίου: Τρεις

μεταγραφές και μια αποχώρηση

Τρεις μεταγραφές και μια αποχώρηση ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας του Ακροβουνίου λίγες μόνο ώρες πριν από την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα νέα πρόσωπα στο σύλλογο είναι οι Μανώλης Παπαβασιλείου από ΑΣ Παγγαιό, Νίκος Σούζος από Μακεδονικό Αμισιανών καθώς και ο Μπάμπης Εργκενιάν από ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα. Απ’ την άλλη μεριά η ομάδα αποχαιρέτησε τον Χαράλαμπο Βασιλειάδη ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, με την διοίκηση του Ατρομήτου να εκφράζει τις ευχαριστίες της την προσφορά του και να του εύχεται τόσο στον ίδιο όσο και στο σωμάτιο του Βυζαντίου καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και υγειά!

ΜΑ Φιλίππων: Αποχώρησε ο Γ. Καρασακαλίδης

Μετά από 6 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο και μετά την πολύ καλή χρονιά που οδήγησε στον τίτλο στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΚ και την άνοδο στην Β’, ο Γερμανός Καρασακαλίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση. Ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας για την άψογη συνεργασία και ταυτόχρονα την διοίκηση του Κεραυνού Κρηνίδων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του.

Ηρακλής Καβάλας: Παραμένει ο Βαγγέλης Καρασάββας

Η Ακαδημία του Ηρακλή Καβάλας ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Καρασάββα. Η παρουσία του κ. Καρασάββα κρίνεται απολύτως πετυχημένη κι αυτός είναι ο λόγος που θα προπονεί τους νεαρούς τερματοφύλακες της Ακαδημίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.