ΑΟ Καβάλας: Φιλικό με τον ΠΑΟΚ!

Μέσα στον Αύγουστο στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα θα υποδεχτεί τον «δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης σ' ένα δυνατό παιχνίδι υπό το φως των προβολέων

Μπορεί ακόμα να μην ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας της Καβάλας, ωστόσο πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι το «καραβάκι» θα δώσει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μέσα στον Αύγουστο με τον ΠΑΟΚ! Στον ΑΟΚ δεν θέλησαν να σχολιάσουν την πληροφορία που έρχεται από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο αγώνας θα γίνει στο «Ανθή Καραγιάννη», όμως ακόμα δεν έχει κλείσει 100% η ημερομηνία! Θα πρόκειται για το πιο γερό τεστ για το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη στην πορεία της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και ένα από τα δυνατότερα που έχει δώσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου! Είναι άλλωστε γνωστό ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πάρα πολλούς οπαδούς στην περιοχή, που θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη της ομάδα στην Καβάλα. Στον ΑΟΚ θα προσπαθήσουν να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να επωφεληθούν από την κίνηση των εισιτηρίων, σε μια εποχή που η ρευστότητα των χρημάτων αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα! Η προσέλευση μάλιστα αναμένεται να είναι μεγάλη και από το γεγονός ότι ο αγώνας θα είναι βραδινός και άρα δεν θα υπάρχουν οι δύσκολες καιρικές συνθήκες με τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καυτό ήλιο, μιας και θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων του γηπέδου. Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι πριν από την έναρξη του εν λόγω αγώνα θα τιμηθεί και κάποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής!

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις

Σε ότι αφορά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, αυτή έγινε κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας (31/7) στις 6.00 χωρίς τον αγιασμό, που όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα θα γίνει την Τετάρτη (2/8) το απόγευμα! Είναι πολύ πιθανό η τελετή να μην γίνει στις 6.00 όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, αλλά μια ή μιάμιση ώρα αργότερα λόγω των παρακλήσεων που γίνονται αυτές τις ημέρες από τους ιερείς.

Άδοξο τέλος με Καραμπά;

Εν τω μεταξή άδοξο τέλος για τον ΑΟΚ φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση της μεταγραφής του Γιάννη Καραμπά! Ο παίκτης που αποτελούσε στόχο της διοίκηση της Καβάλας και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είχε έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία μαζί της, φέρεται να έχει προτιμήσει τελικά τον Ολυμπιακό Βόλου. Στον ΑΟΚ θεωρούσαν «σίγουρο» και… καπαρωμένο τον πρώην μπακ των Αγροτικού Αστέρα, Κ20 ΠΑΟΚ, Καλλονής και εσχάτως ΑΠΕ Λαγκαδά και έτσι μοιραία αναπροσαρμόζονται τα σχέδια, αναζητώντας άλλο παίκτη για τα άκρα της άμυνας (αν τελικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία περί μετακίνησης του στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας), μαζί με τις υπόλοιπες θέσεις που ήδη έψαχναν παίκτες οι «Αργοναύτες». Αξίζει να τονιστεί ότι στην διοίκηση της Καβάλας περίμεναν τον ποδοσφαιριστή να έρθει για να υπογράψει το συμβόλαιο του, αφού είχαν τακτοποιηθεί ακόμα και τα ζητήματα της παραμονής του στην πόλη!