ΑΟ Καβάλα: «Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι…»!

Απάντηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ στην επιστολή – καταγγελία του Γ. Χουλίδη, για την κατάσταση που επικρατεί στο "Ανθή Καραγιάννη"

Μπορεί στην επιστολή – καταγγελία του παλαίμαχου αθλητή του στίβου Γιάννη Χουλίδη, για την οποία έγινε πολύ κουβέντα από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε (για την απόφαση του αντιδημάρχου Καβάλας Γιώργου Φιλόσογλου να κλείσει για 2 εβδομάδες το «Ανθή Καραγιάννη») ο ερασιτέχνης ΑΟΚ να μην κατονομαζόταν, ωστόσο «φωτογραφιζόταν» ξεκάθαρα ως ο σύλλογος που απολαμβάνει ιδιαίτερων προνομίων από την Δημοτική αρχή. Γι’ αυτό λοιπόν η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα με επιστολή της απαντάει στον αθλητή του ΣΕΒΑΣ, επισημαίνοντας ότι μόνο ο συγκεκριμένος διαμαρτύρεται και κανένας άλλος σύλλογος κλασικού αθλητισμού, ενώ αναφέρεται στις πρακτικές που ακολουθούνται στο χώρο του «Ανθή Καραγιάννη» που συντηρούνται με χρήματα του ΑΟΚ, και για τους οποίους οι ίδιοι δεν έχουν δαπανήσει ούτε ένα ευρώ.

Η επιστολή

Αναλυτικά η επιστολή – απάντηση του ΑΟ Καβάλα αναφέρει τα εξής: «O τίτλος της ανακοίνωσης θα μπορούσε να ήταν και “εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι…!”, διαβάζοντας τις… διαμαρτυρίες παλαίμαχου αθλητή του στίβου για το κλείσιμο του σταδίου Ανθή Καραγιάννη. Άλλωστε ήταν αναμενόμενο οι συνήθεις ύποπτοι να αντιδράσουν και να επιβεβαιώσουν την γενική τους αντίφαση! Δεν διαμαρτύρεται κανείς από τους συλλόγους του στίβου (οι οποίοι αν μη τι άλλο έχουν αγαστή συνεργασία με τον ΑΟΚ) που χρησιμοποιούν το στάδιο, και διαμαρτύρονται αυτοί που παραδέχονται και με τον χαρακτηρισμό παλαίμαχος πως έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Είναι οι ίδιοι…

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μιλούν για παρανομίες, ενώ παρανόμως και χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας χρησιμοποιούν ακόμα και για ρίψεις τον χλοοτάπητα του σταδίου που κοστίζει ετησίως μόνο στον σύλλογο μας 6.000€. Είναι οι ίδιοι από τους οποίους ζητούσαμε πέρυσι, σε χλοοτάπητα που μόλις είχε γίνει επανασπορά να μην κάνουν ρίψεις και μας αγνοούσαν επιδεικτικά! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ακόμα και τώρα εξακολουθούν να μην έχουν αντιληφθεί ότι τον χλοοτάπητα και του βοηθητικού και του σταδίου, τον συντηρούν άνθρωποι του ΑΟΚ και όχι του Δήμου, οπότε και λογικό είναι να έχουμε πρόσβαση αυτές τις ημέρες αλλά καμία ποδοσφαιρική δραστηριότητα στο στάδιο!  Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πέρυσι προκάλεσαν ζημιά σε ηλεκτροβάνα του σταδίου, και δεν μας ενημέρωσαν με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να καεί μέρος του χλοοτάπητα! Είναι οι ίδιοι άνθρωπου που προ μιας εβδομάδας, έτρεχαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ γίνονταν εργασίες και υπήρχαν 10 χαντάκια βάθους μισού μέτρου και συνολικού μήκους 100 μέτρων, με κίνδυνο να τραυματιστούν και να μας ζητούν μετά και τα ρέστα…! Και είναι φυσικά οι ίδιοι που κρίνουν εμάς που πέρα από το κόστος ετήσιας συντήρησης, πληρώσαμε πάνω από 5.000€ για την επέκταση 2 στρεμμάτων του βοηθητικού γηπέδου ενώ ποτέ τους δεν έχουν δαπανήσει ούτε ένα ευρώ έστω για την αποκατάσταση του σταδίου από την δική τους χρήση!

Θα σεβαστούν τον κανονισμό;

Αλήθεια, προ 10 ημερών το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την αποκλειστική παραχώρηση του χλοοτάπητα του ΔΣ Ανθή Καραγιάννη στον ΑΟ Καβάλα, θα το σεβαστούν ή και πάλι θα γράψουν και την απόφαση του Δήμου Καβάλας και τον κανονισμό του σταδίου στα παλαιότερα τον υποδημάτων τους»;