Βόλεϊ Γυναικών – Α2 Εθνική: Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε 6 μεταγραφές!

Μπαράζ ανακοινώσεων από τη νεοφώτιστη στην Α2 Εθνική κατηγορία, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου  

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά συνολικά 6 μεταγραφές παικτριών ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Καβάλας, που όπως είναι γνωστό μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην Α2 Εθνική κατηγορία! Μπορεί να άργησε να κινηθεί στο μεταγραφικό τομέα, γεγονός που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά αναφορικά ακόμα και με την ίδια του την παρουσία στο πρωτάθλημα, όμως η καλύτερη διάψευση ήρθε μ’ αυτό το… μπαράζ ανακοινώσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται αθλήτριες που έχουν μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία και είναι σίγουρο ότι θα την βοηθήσουν σημαντικά στο στόχο της παραμονής! Υπενθυμίζεται ότι στο πρωτάθλημα της Α2 ο ΑΟΚ θα συμμετέχει στον 1ο υποόμιλο του Β’ Ομίλου με αντιπάλους τους: ΓΣΓ Νίκη, ΑΟ Νέας Βύσσας, ΓΑΣ Αρχέλαος, ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος, ΑΣ Ελπίς, Ναύαρχος Βότσης, ΜΑΣ Νέα Γενεά.

 

Ιωάννα Ευθυκράτη

Αρχικά η ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή, στην ουσία της Ιωάννας Ευθυκράτη, η οποία αγωνιζόταν από πέρσι στο κλειστό της Καλαμίτσας, αλλά με υποσχετική από τον ΑΟ Χρυσούπολης, και τώρα αποκτήθηκε με μεταγραφή. «Σε ολοκλήρωση της μετεγγραφής της Ιωάννας Ευθυκράτη , που αγωνιζόταν με υποσχετική την περασμένη χρονιά στην ομάδα μας από τον ΑΟ Χρυσούπολης προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Καβάλα. Καλωσορίζουμε την Ιωάννα στην «μόνιμη» κατοικία της και ευχόμαστε υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες στο μέλλον».

 

Χριστίνα Μέλκα

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η απόκτηση της πασαδόρου Χριστίνας Μέλκα, που ξεκίνησε από τον Άρη Θεσσαλονίκης και πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 με τα χρώματα της Νέας Βύσσας Έβρου. «Η 22χρονη πασαδόρος του Άρη Θεσσαλονίκης θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει στην νέα κατηγορία της Α2. Διοίκηση και προπονητής καλωσορίζουμε την Χριστίνα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Η Χριστίνα αγωνίστηκε την προηγούμενη περίοδο με την φανέλα του ΑΟ Νέα Βύσσα».

 

Έλενα Παναγιωτίδου

Στην μεγάλη ομάδα του Νομού στο βόλεϊ προστέθηκε και ένα ακόμα ταλέντο, η ακραία Έλενα Παναγιωτίδου που αναδείχτηκε από την σπουδαία δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Αμυγδαλεώνα και την τοπική Σάρισα. «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας την ακραία Έλενα Παναγιωτίδου από το όμορο σωματείο της Σάρισας Αμυγδαλεώνα και ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά. Ευχαριστούμε την διοίκηση και τον προπονητή του Αμυγδαλεώνα για την συνεργασία τους»!
 

Νεφέλη Δροσοπούλου

Η Καβάλα απέκτησε και μια φοιτήτρια στην Γυμναστική Ακαδημία της Κομοτηνής την Νεφέλη Δροσοπούλου, που πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕ Κομοτηνής και έχει μεγάλες διακρίσεις και στο beach volley. «Η 19χρονη Νεφέλη  γεννήθηκε στην Ρόδο και από 9 χρόνων αγωνιζόταν στην ομάδα του Διαγόρα Ρόδου. Την περσινή χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής λόγω των σπουδών της στα ΤΕΦΑ Κομοτηνής. Εκτός από το βολλευ σάλας, ασχολείται και με το beach volley. Μεγαλύτερη διάκριση στην αγωνιστική της πορεία, ήταν η κατάκτηση της τρίτης πανελλήνιας θέσης, με συμπαίκτρια την Ελισάβετ Αμορανίτη στην κατηγορία U19, το 2013 στην ηλικία των 16 ετών».

 

Ειρήνη Μιχαλιού

Μια αθλήτρια που τα τελευταία 10 χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας, ως κεντρική αλλά και διαγώνια, θα προσθέσει εμπειρία και ύψος στην ομάδα. Πρόκειται για την Ειρήνη Μιχαλιού, που πέρσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Σάμου. «H ομάδα μας  ανακοινώνει την συνεργασία της με την πρώην παίχτρια της ΑΕ Λάρισας, Ειρήνη Μιχαλιού για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Γεννημένη στις 21/02/93 και με ύψος: 1,86 η Ειρήνη αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός , όσο και σαν διαγώνια . Αγωνίστηκε κατά το παρελθόν:
2016-2017: Αναγέννηση Σάμου (GRE A2), 2015-2016: Νέα Γενιά (GRE A2) , 2013-2014: ΔΑΣ Ωραιοκάστρου (GRE A1), 2012-2013: Ηρακλής (GRE A1), 2011-2012: Νέα Γενιά (GRE A2), 2007-2010: EA Λάρισα (GRE A1).
Οι δηλώσεις της αθλήτριας αμέσως μετά την συμφωνία της με την ομάδα μας: «Χαίρομαι που θα στελεχώσω την νεοφώτιστη  γυναικεία ομάδα του ΑΟ Καβάλας  για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Είμαι έτοιμη να αγωνιστώ για το καλύτερο της ομάδας και να δώσω ο,τι χρειάζεται για να κερδίσει αυτό που της αξίζει. Τέλος, θέλουμε τους φίλους της ομάδας μας να είναι δίπλα στη προσπάθεια μας και να έχουμε μια καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά».
 

Κωνσταντίνα Μπαχαράκη

Ύψος και εμπειρία ο ΑΟΚ αναμένεται να πάρει με μια ακόμα αθλήτρια που προέρχεται από την Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Μπαχαράκη. «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας την έμπειρη και πανύψηλη διαγώνιο του Αίαντα Ευόσμου Κωνσταντίνα Μπαχαράκη για την φετινή αγωνιστική περίοδο! Η Κωνσταντίνα έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν: 2014-2016: Αίας Ευόσμου, 2013-2014: ΔΑΣΩ Ωραιοκάστρου, 2012-2013: Ηρακλής, 2011-2012: ΜΑΣ Νέα Γενεά, 2008-2011 Άρη, 2000-2008 ΜΑΣ Εαρινός».