ΑΟ Καβάλας: Έκλεισε ο Παπαστεριανός!

Ολοκληρώθηκε η «θωράκιση» της αμυντικής γραμμής της ομάδας με την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού

Μόνο η τελική υπογραφή απομένει μέχρι χθες το μεσημέρι για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Άγγελου Παπαστεριανού στην ομάδα της Καβάλας! Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμενόταν ακόμα και το απόγευμα της Δευτέρας (7/8) να βρίσκεται στην Καβάλα για ενταχθεί στην ομάδα και να ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις! Στον ΑΟΚ είναι μεν σίγουροι για την μετακίνηση του, ωστόσο επειδή υπάρχει η άσχημη εμπειρία με τον Καραμπά (ο οποίος συμφώνησε προφορικά και μάλιστα ορίστηκε η ημερομηνία που θα έρθει στην Καβάλα για να υπογράψει, αλλά τελικά έκανε άλλη επιλογή) δεν ήθελαν να πουν περισσότερα, πριν κλείσει 100% το θέμα!

Η πορεία του

Αν συμβεί αυτό (πράγμα που είναι και το πιθανότερο), τότε θα πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στην άμυνα της ομάδας, που θωρακίζεται με ένα έμπειρο αμυντικό, τον οποίο μάλιστα οι παράγοντες της Καβάλας είχαν σε στενό… μαρκάρισμα εδώ και αρκετό καιρό! Απ’ ότι φαίνεται η αξιοπιστία του ΑΟΚ στην αγορά, τον έπεισε να έρθει στην Καβάλα σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Ο γεννημένος στις 11 Ιουλίου του 1991 στη Χαλκιδική, έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλής με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε συνολικά 8 χρόνια συνεχόμενα (με εξαίρεση το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2011-12). Έμεινε ελεύθερος από τον «γηραιό» το 2015 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Καλαμαριά, Παναργειακό και πέρσι στην Κύπρο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας!

Και τώρα επιθετικοί…

Με το κλείσιμο των κενών στην άμυνα, η ομάδα επικεντρώνεται σε ότι αφορά τα μεταγραφικά στις κρίσιμες επιλογές που θα πρέπει να κάνει στην επίθεση. Όπως έχει επισημάνει και ο κ. Ανυφαντάκης ο ΑΟΚ χρειάζεται δύο τουλάχιστον παίκτες για την γραμμή κρούσης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι… «στόχοι» έχουν εντοπιστεί και οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.