ΕΠΣ Καβάλας: Τα νέα των ομάδων

Έντονη κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα στις ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας

Μεταγραφές, φιλικά παιχνίδια και καλοκαιρινοί χοροί βρίσκονται στην επικαιρότητα των τοπικών ποδοσφαιρικών σωματείων της ΕΠΣ Καβάλας, λίγες μόνο ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Ένωση, που θα γίνει το Σάββατο στις 9 το πρωί στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην Καβάλα. Τα τελευταία νέα των ομάδων έχουν ως εξής:

Ορφέας Ελευθερούπολης:

Φιλικό με το Παραλίμνιο την Τετάρτη (9/8)

Συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για την ομάδα του Ορφέα! Έτσι την Τετάρτη 9/8 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης στις 19:00 θα δώσει το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο φιλικό της χρονιάς επικράτησε στη Ν. Καρυά του τοπικού Εθνικού με 2-1 με γκολ που σημείωσαν οι Γιαλαμής (0-1) με πέναλτι και ο Γ. Βερβερίδης (1-2) με σουτ ύστερα από ασίστ του Τσίλογλου. Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με εύστοχο πέναλτι του Εμμανουηλίδη.

ΜΑ Αντιφιλίππων:

Στις 14 Αυγούστου ο χορός του συλλόγου

Εκτός από τις ετοιμασίες για την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας και στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ, στους Αντιφιλίπους ετοιμάζονται και για τον καθιερωμένο καλοκαιρινό χορό τους που θα γίνει την Δευτέρα 14 του μηνός. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ του ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Αντιφιλίππων σας προσκαλεί στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό του. Δευτέρα 14 Αυγούστου, ώρα 21:00 στην πλατεία Αντιφιλίππων. Στο τραγούδι ο Άρης Ζαρίμης και η Σοφία Πάνη. Είσοδος ελεύθερη».

Κεραυνός Κρηνίδων:

Άρχισε δουλειά, με στόχο την επιστροφή

Με στόχο την επιστροφή στην Α’ κατηγορία έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα των Κρηνίδων, που έχει ήδη εκδώσει τα εισιτήρια διαρκείας που κοστίζουν 20 ευρώ. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Μια νέα αθλητική χρονιά αρχίζει, με όνειρα και στόχους, να επανέλθει η ομάδα μας ο Κεραυνός μας στην φυσική του θέση. Το νέο ΔΣ της ομάδας, ο προπονητής και η παίχτες, καλούν όλους τους φιλάθλους μας να συνδράμουν όπως μπορούν στην προσπάθεια που γίνεται, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας με μόνο 20 ευρώ, διαφημίζοντας την επιχείρηση του , ή πληρώνοντας ετήσια συνδρομή (πληροφορίες στα μέλη του ΔΣ στο γήπεδο του Κεραυνού) , δουλειά του προπονητή και των παιχτών μας είναι να κερδίζουν στο γήπεδο, χρέος όλων μας να είμαστε δίπλα τους, γιατί κεραυνός σημαίνει οικογένεια. Κεραυνός Κρηνίδων Κρηνίδων: Όλοι μαζί μπορούμε»

Βρασίδας Ν. Περάμου:

Βραβεύτηκαν Κουφοπέτρος και Οφλίδης

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο καλοκαιρινός χορός της ομάδας! Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σε συνδυασμό με την ζωντανή μουσική, το φαγητό και τον χορό, οι διοργανωτές πρόσφεραν μια υπέροχη βραδιά. Στην διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν δύο βραβεύσεις σε ποδοσφαιριστές που πέρασαν και προσέφεραν τα μέγιστα στον σύλλογό! Αυτοί ήταν ο Στέλιος Κουφοπέτρος και ο ενεργός ακόμη στην ομάδα του ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα, Κώστας Οφλιδης. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους χορηγούς μας, τους εθελοντές και φυσικά σε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στο χορό και ανανεώνει το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι!

ΑΟ Ελαιοχωρίου: Με Τίμο Σαββάτη στον πάγκο

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο νέος της προπονητής θα είναι ο Τίμος Σαββάτης, ο οποίος θα καλύψει την θέση που έμεινε κενή μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ιορδάνη Στυλιανίδη.

Καβάλα΄86:

Δεν θα ψηφίσει στις εκλογές…

Με δελτίο τύπου της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας ’86, έκανε γνωστό ότι δεν θα ψηφίσει και δεν θα στηρίξει κανέναν υποψήφιο στις εκλογές της ΕΠΣΚ. Συγκεκριμένα τονίζεται ότι «με το παρόν δελτίο τύπου και προς αποφυγή παρεξηγήσεων αλλά και άσκοπων ενεργειών, γνωρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου μας, να μην συμμετέχει στις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας την 12/8/2017 και να μην ψηφίσει κανέναν υποψήφιο από οποιονδήποτε συνδυασμό. Επίσης δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι το σωματείο μας δεν θα δώσει εξουσιοδότηση ή/και πληρεξούσιο σε κανέναν/καμία για συμμετοχή στις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας και η απόφαση μας αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη.

Ποσειδώνας:

Ξαναφόρεσαν τις στολές…

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας και πιο «For the love of the game» (για την αγάπη του παιχνιδιού) ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος ξεκίνησε τις προπονήσεις της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι παίκτες του Ποσειδώνα φόρεσαν και πάλι τις στολές τους με στόχο μια ακόμα θετική παρουσία!

Δόξα Αμυγδαλεώνα:

Επέστρεψαν Παπαδόπουλος και Τάρης

Η Δόξα Αμυγδαλεώνα ενισχύει με εμπειρία το ρόστερ της στη θέση του τερματοφύλακα, αποκτώντας ως ελεύθερο τον 24χρονο Ναπολέωντα Παπαδόπουλο ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Ένωση Συκεών σε ένα από τα πιο δύσκολα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που υπάρχουν όπως αυτό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας στον 2 όμιλο της Β’ κατηγορίας. Ο «Νάπο» τα τελευταία χρόνια έπαιζε στη Θεσσαλονίκη όπου ήταν φοιτητής έχοντας σταθερή παρουσία και αγωνιστικό χρόνο στα εκεί πρωταθλήματα, μεταξύ άλλων πέρασε και από την ομάδα του Άγιου Γεωργίου Νέας Κρήνης και την Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Πλέον με την ολοκλήρωση των σπουδών του επιστρέφει στη γενέτειρα του και στα τοπικά πρωταθλήματα της Καβάλας, τα οποία δεν του είναι άγνωστα καθώς αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Γαλαξία όπως επίσης σε ανδρικό επίπεδο πέρασε και από το ράστερ του Ολυμπιακού Καβάλας. Υπενθυμίζεται ότι μια από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ήταν η επιστροφή του Στέφανου Τάρη από το Ελαιοχώρι όπου αγωνίστηκε για 3 χρόνια.

Κεραυνός Καλλιράχης:

Στηρίζει την «αντιπολίτευση» στις εκλογές

Με ανακοίνωση της η ομάδα της Θάσου έκανε γνωστό ότι στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΣ Καβάλας, θα στηρίξει την «αντιπολίτευση» δηλαδή τον συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο» στον οποίο συμμετέχει και το μέλος του ΔΣ του Κεραυνού Θόδωρος Οικονόμου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του τακτικού Δ.Σ. της ομάδος μας την Παρασκευή 4/8/2017 και ώρα 21.30 μμ στα γραφεία του Συλλόγου μας, στην Καλλιράχη Θάσου και με ψήφους 7-1, αποφασίστηκε όπως στις προσέχεις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας την 12/8/2017, το Σωματείο μας στηρίξει τον συνδυασμό που κατεβαίνει ως υποψήφιος Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας Θεόδωρος Οικονόμου και παράλληλα τον εξουσιοδοτεί όπως ψηφίσει για λογαριασμό του Σωματείου μας. Το ΔΣ εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και στην χώρα αυτή με τα τόσα προβλήματα, πρέπει κάποτε να καταλάβουμε, οτι είναι πολύ περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, παρά αυτά που μας χωρίζουν». Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, οι προπονήσεις της προετοιμασίες συνεχίζονται με την συμμετοχή πολλών ποδοσφαιριστών παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της ζέστης και του γηπέδου!

ΜΑ Φιλίππων:

Χορεύει στις 14 Αυγούστου

Η πρωταθλήτρια της Γ’ κατηγορίας ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Φιλίππων διοργανώνει τον καλοκαιρινό χορό της την Δευτέρα 14 Αυγούστου στον αυλόγυρο του παλαιού σχολείου του χωριού στις 9 το βράδυ. Θα υπάρχει πλούσιο Ποντιακό και Λαϊκό πρόγραμμα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Άρης Ακροποτάμου:

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας που ξεκίνησε το Σάββατο κόντρα στον Κεραυνό Ελευθερών, συνεχίζεται την Τετάρτη (9/8) με τον Αστέρα Φωλιά. Απ’ εκεί και πέρα η ομάδα που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τις εξής ομάδες. 12/8: Άρης Ακροποτάμου – Εθνικός Νέας Καρυας. 16/8: Άρης Ακροποτάμου – Μ.Α. Ορφανίου. 19/8: Ολυμπιακός Καβάλας – Άρης Ακροποτάμου. 27-28: Κύπελλο. 30/8: Άρης Ακροποτάμου – Φριξος Πλατανοτόπου.