ΓΣ Ελευθερούπολης: Μετά τον Μανάκα πήρε και τον Λογοθέτη

Σημαντικες ενισχύσεις για το παρόν και το μέλλον του ΓΣΕ, που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο με την επιστροφή του στην Γ' Εθνική

Σημαντικές είναι οι προσθήκες στο ρόστερ του ΓΣ Ελευθερούπολης τον τελευταίο καιρό και δείχνουν ότι η αήττητη πρωταθλήτρια και κυπελλούχος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ πέρσι, έχει ως στόχο να κάνει αισθητή (και πάλι) την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου και επέστρεψε μετά από έναν χρόνο. Έτσι λοιπόν μετά το θετικό κλείσιμο της απόκτησης του Γιώργου Μανάκα, με τον οποίο υπήρχε επαφή εδώ και αρκετό καιρό, στον ΓΣΕ θα αγωνίζεται ένα μεγάλο ταλέντο του Καβαλιώτικου μπάσκετ. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λογοθέτη, που οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την διοίκηση του συλλόγου της Ελευθερούπολης. Ο 16χρονος Λογοθέτης ανήκε στον Ίκαρο Καλλιθέας και ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας παίδων, ενώ συμμετείχε και στο Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα στην Κροατία και με το σχολείο του (Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη) πήρε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Κύπρο.

Ο Μανάκας

Σε ότι αφορά τον Μανάκα, η επίσημη ανακοίνωση του ΓΣΕ αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Μανάκα Γεώργιο. Ο ύψους 2,03μ, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα το 2006 από την ΑΕ Κομοτηνής παίζοντας στις μικρές ομάδες και κατόπιν στο αντρικό τμήμα έως το 2014. Την περίοδο 2014-2015 πήρε μεταγραφή για τον ΓΑΣ Κομοτηνής όπου στελέχωσε το εφηβικό και το αντρικό τμήμα στην β εθνική. Το 2015-2016 οντάς φοιτητής πλέον στο τμήμα λογιστικής του ΤΕΙ Καβάλας έπαιζε στην Αγία Βάρβαρα στην γ εθνική κατηγορία. Την περίοδο 2016-2017 άνηκε στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας παίζοντας στην α2 εθνική κατηγορία. Για την νέα περίοδο λοιπόν θα αγωνίζεται για τον ΓΣΕ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».