ΑΟ Καβάλας: Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Ξεκίνημα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 13 Αυγούστου στο «Ανθή Καραγιάννη»

Συνολικά 5 φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ομάδα της Καβάλας μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτό προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟΚ που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, το οποίο σε γενικές γραμμές είχε «φωτογραφίσει» ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης στις δηλώσεις του στην επίσημη πρώτη της ομάδας την περασμένη Τετάρτη. Η αρχή θα γίνει με το μεγάλο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα φιλοξενήσει υπό το φως των προβολέων το βράδυ της Κυριακής 13 Αυγούστου στο «Ανθή Καραγιάννη» και ακολούθως θα αντιμετωπίσει δύο ομάδες που θα τις βρει μπροστά του στο πρωτάθλημα, τη νεοφώτιστη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου από την Ροδόπη στις 20 Αυγούστου στην διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Βώλακα, και τον Ορφέα Ξάνθης στις Σεπτεμβρίου εκτός έδρας. Το πρόγραμμα θα κλείσει με δύο τοπικές ομάδες της Καβάλας, τις οποίες θα αντιμετωπίσει σε διάστημα δύο ημερών, λίγο πριν την τελευταία εβδομάδα πριν την σέντρα της χρονιάς. Έτσι θα παίξει στο Βερούλειο με την ΑΕΚ Καβάλας στις 9 Σεπτεμβρίου και στις 10 του μηνός θα κοντραριστεί με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη.

Η Ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φιλικών της ομάδας της Καβάλας έχει ως εξής: «Ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα ανακοινώνει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας  2017-18:
13 Αυγούστου: ΑΟ Καβάλα – ΠΑΟΚ
20 Αυγούστου: ΑΟ Καβάλα – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου
3 Σεπτεμβρίου: Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα
9 Σεπτεμβρίου: ΑΕΚ Καβάλας – ΑΟ Καβάλα
10 Σεπτεμβρίου: Ορφέας Ελευθ/λης – ΑΟ Καβάλα».

Και τυπικά ο Παπαστεριανός

Εν τω μεταξύ προχθές το βράδυ ο ΑΟΚ ανακοίνωσε και το τυπικό κλείσιμο της μεταγραφής του Άγγελου Παπαστεριανού. «Ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα καλωσορίζει στην οικογένεια του τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό Άγγελο Παπαστεριανό. Προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, όπου αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ενώ μετρά και 61 συμμετοχές στην Β’ Εθνική με τις ομάδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2014-15) και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2012-14)».