AO Kαβάλας: Βραβεύει τον Κώστα Ιωσηφίδη

Πριν την έναρξη του φιλικού της Κυριακής (13/8) (8.00) με τον ΠΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη»

Μ’ ένα πολύ δυνατό φιλικό θα αρχίσει τον κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας η ομάδα της Καβάλας! Οι προσπάθειες των διοικούντων του συλλόγου να φέρουν ένα μεγάλο όνομα του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να δοκιμαστεί το νέο συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη και ταυτόχρονα να ενισχυθεί το ταμείο με τα εισιτήρια που θα κοπούν, έφερε αποτέλεσμα και έτσι ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» το βράδυ της Κυριακής (13/8) στις 8.00. Τον αγώνα που θα διεξαχθεί υπό το φως των πυλώνων και στον χλοοτάπητα στον οποίο έγιναν αρκετές παρεμβάσεις συντήρησης, αλλά και για τον οποίο έγινε πολύς λόγος τις προηγούμενες ημέρες, αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι του «δικέφαλου» από την Καβάλα αλλά και τις γύρω περιοχές, όπως επίσης και οι φίλοι του ΑΟΚ που θέλουν να δουν το νέο σύνολο του Κρητικού τεχνικού.

Πριν την έναρξη…

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο ΑΟΚ θα τιμήσει έναν άνθρωπο που συνδέει τις δύο ομάδες και έχει γράψει την δική του ιστορία, κυρίως ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια ως προπονητής και παράγοντας. Πρόκειται για τον Κώστα Ιωσηφίδη, ο οποίος διετέλεσε προπονητής της Καβάλας σε 3 περιόδους (1997-98, 2000-2001 και 2004-2005) και κέρδισε τους ανθρώπους της ομάδας με την συμπεριφορά του, τον χαρακτήρα του αλλά και τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο. Ο κ. Ιωσηφίδης που υπήρξε 53 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος και έλαβε μέρος και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1980 στην Ιταλία, σταμάτησε την προπονητή του καριέρα του 2005 όταν μπήκε στο διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ και ανέλαβε τη θέση του γενικού αρχηγού.

Εισιτήριο 10 € για τους άνδρες,

δωρεάν για τους ανέργους

Με την ευκαιρία του φιλικού αγώνα η διοίκηση του ΑΟΚ εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο δίνει οδηγίες στους φιλάθλους για την τιμή του εισιτηρίου και τις θύρες που θα εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους και των δύο ομάδων και καλεί τον κόσμο να στηρίξει το «καραβάκι» σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινά. Συγκεκριμένα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (13 Αυγούστου , -ώρα 20:00-) θα είναι ανοικτή η Θύρα 6 για τους φιλάθλους μας ενώ για τους φιλοξενούμενους η Θύρα 1 (θάλασσα), και θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια εισιτηρίων στις θύρες 2 (δυτική είσοδος σταδίου)  και 6 (επίσημα). Όπως είναι ήδη γνωστό, δεν ισχύουν τα διαρκείας για τους φιλικούς μας αγώνες ενώ οι τιμές των εισιτηρίων για όλες τις θύρες είναι 10€ για τους άνδρες και 5€ για τις γυναίκες & τους φοιτητές.  Δωρεάν είσοδος ισχύει για τους ανέργους με αυστηρά υποχρεωτική την επίδειξη της βεβαίωσης ανεργίας  του ΟΑΕΔ (αυστηρά με ημερομηνία  έκδοσης  Ιουλίου ή Αυγούστου 2017) και της ταυτότητας τους, καθώς και για τους μαθητές κάτω των 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας ή της μαθητικής κάρτας.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον πρώτο φιλικό μας αγώνα για την τρέχουσα περίοδο και να στηρίξουν την ομάδα μας σε αυτό το ξεκίνημα της. Τέλος, θα είναι χαρά μας πριν την έναρξη του αγώνα να βραβεύσουμε έναν άνθρωπο που ήταν προπονητής της ομάδας μας στις περιόδους 1997-98, 2000-2001, 2004-2005, γνωστό για το ήθος του αλλά και την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Κώστα Ιωσηφίδη».