Γ. Καλαντζής: «Ο Μ. Παπαδόπουλος θα με ψηφίσει και μάλιστα… φανερά»!

Για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν σε ότι αφορά την δική του στήριξη στις εκλογές της ΕΠΣΚ, μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, αναφερόμενος κατά της παράταξης του Μ. Παπαδόπουλου για τον οποίο είπε ότι δεν θα έβγαινε πρόεδρος αν δεν τον βοηθούσε! Αμφισβήτησε δε ότι υπάρχει πράγματι στήριξη του κ. Παπαδόπουλου στον Βαγ. Γραμμένο στην ΕΠΟ, λέγοντας ότι υπάρχει ισχυρή αμφισβήτηση στο εσωτερικό της νέας διοίκησης και εμφανίστηκε σίγουρος ότι τελικά η ΕΠΣΚ θα τον ψηφίσει την Παρασκευή

Σοβαρότατες καταγγελίες αναφορικά με την στάση του Μιχάλη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του σε ό,τι αφορά τις εκλογές της ΕΠΣΚ, έκανε μιλώντας στο ALPHA Radio 88.6 και τους δημοσιογράφους Νίκο Χαζαρίδη και Βασίλη Ιωάννου ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Καβάλας Γιώργος Καλαντζής.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές που θα γίνουν την Παρασκευή στην Αθήνα, υποστήριξε ότι τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές της Ένωσης της Καβάλας, κινήθηκε δραστήρια για να στηρίξει την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου και ότι εξ αιτίας του πήρε τελικά τη νίκη με την οριακή διαφορά της μίας ψήφου (29-28) το Σάββατο!

Τόνισε μάλιστα ότι υπήρξε υπόσχεση στήριξης της υποψηφιότητας του για την ΕΠΟ, σε περίπτωση που επικρατήσει η πλευρά Παπαδόπουλου, και γι’ αυτό ο ίδιος τον στήριξε από την πλευρά του, μιας και από την άλλη ο Μπάμπης Ευσταθιάδης του ξεκαθάρισε ότι δεν θα τον ψηφίσει!

Επιπλέον κατήγγειλε ότι δεν ισχύει η επίσημη ανακοίνωση της νέας διοίκησης της ΕΠΣΚ, περί στήριξης της υποψηφιότητας Γραμμένου στην ΕΠΟ, ότι αυτή πρόκειται να αλλάξει και ότι σ’ αυτήν έχει εναντιωθεί η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ.

«Ο Παπαδόπουλος δεν θα κέρδιζε χωρίς την βοήθεια μας»

Αρχικά ο κ. Καλαντζής δικαιολόγησε την παρέμβαση στις εκλογές λέγοντας ότι κάτι τέτοιο γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «το ότι στις εκλογές κάποιοι προσπαθούν να στηρίξουν την μια ή την άλλη πλευρά δεν είναι παρέμβαση! Ούτε παράδοξο είναι ούτε παράνομο! Αυτό έγινε και απ’ τις δύο πλευρές. Προσωπικά εγώ και 2-3 άλλοι παράγοντες στην Καβάλα παίξαμε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος υπέρ του Μιχάλη Παπαδόπουλου. Στην ουσία δηλαδή δεν θα κέρδιζε τις εκλογές δίχως την δική μας βοήθεια. Αντίστοιχα έχουν γίνει αντίστοιχες προσπάθειες υπέρ του Μπάμπη Ευσταθιάδη από κάποιους άλλους. Έτσι γίνονται στις εκλογές»! Στη συνέχεια ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να στηρίξει τον Μιχάλη Παπαδόπουλο στην ΕΠΣΚ. «Πριν απαντήσω θέλω να τονίσω ότι ήταν παλικαρίσια και αντρίκια, όσο και αν διαφωνούσα, η στάση του κ. Ευσταθιάδη που μου είπε ότι εάν εκλεγεί θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ. Συνεπώς, προσωπικά έπρεπε να υποστηρίξω και τα δικά μου συμφέροντα (σ. σ. ως υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ) και έτσι προσπάθησα να εκλεγεί το ψηφοδέλτιο του κ. Παπαδόπουλου όπως και έγινε».

«’’Υπεκλάπη’’ η ανακοίνωση στήριξης της ΕΠΣΚ στον Γραμμένο»!

Σχολιάζοντας δε την επίσημη ανακοίνωση της νέας διοίκησης της ΕΠΣΚ, περί στήριξης της υποψηφιότητας Γραμμένου στην ΕΠΟ, η οποία μάλιστα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ένωση, ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι δεν εκφράζει τη σύνολο των μελών της νέας διοίκησης και ότι έχει… κλαπεί!!! Συγκεκριμένα είπε ότι «τέτοια ανακοίνωση δεν υπάρχει!!! Αυτή που έχει αναρτηθεί στην σελίδα της ΕΠΣΚ αμφισβητείται! Η τελική απόφαση της Ένωσης θα παρθεί την Τετάρτη. Αυτή που έχει δημοσιοποιηθεί στο site της ΕΠΣΚ ‘’υπεκλάπη’’»!!!

«Ηθικά μου… χρωστάνε»

Στην διαπίστωση ότι η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ, ισχύει κανονικά και εκφράζει την διοίκηση, αναφέρει επί λέξει ότι «αν όμως όπως υποστηρίζεται ισχύει αυτό που λέτε, θα είναι τουλάχιστον ντροπή τους. Διότι εκλογή δεν θα έβλεπαν δίχως την δική μου παρέμβαση και άλλων 2-3 ανθρώπων. Η εκλογή θα πήγαινε στον κ. Ευσταθιάδη. Εμείς τους βοηθήσαμε γιατί θα υποστήριζαν την δική μου υποψηφιότητα στην ΕΠΟ. Δηλαδή εδώ είναι δύο φορές η ντροπή! Μια με την στάση του κ. Ευσταθιάδη, που όμως ήταν ξεκάθαρος απ’ την αρχή, και μια με την στάση των αντιπάλων του αφού θα στήριζαν την δική μου υποψηφιότητα»! Ο κ. Καλαντζής σύμφωνα με τα λεγόμενα του ήρθε με όλα τα μέλη της πλευράς Παπαδόπουλου σε επαφή και πήρε τις δεσμεύσεις του. «Μίλησα με όλους και δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν Καλαντζή στην ΕΠΟ, όχι μόνο ο κ. Παπαδόπουλος αλλά και άλλοι 2-3 που κινούν την διαδικασία στην παράταξη του για να στηριχθεί ο Γραμμένος. Διαφορετικά δεν θα είχα κανένα λόγο να παρέμβω στις εκλογές της ΕΠΣΚ, γιατί οι σχέσεις μου ήταν και παραμένουν άριστες με τον κ. Ευσταθιάδη. Ηθικά λοιπόν «χρωστάνε» σε μένα και σε άλλους παράγοντες που τους βοήθησαν», τόνισε χαρακτηριστικά!

«Αν αυτό δεν είναι ντροπή, τότε τι είναι»;

Σύμφωνα και πάλι με τον κ. Καλαντζή, 2-3 μέλη της νέας διοίκησης είναι αυτά που επιθυμούν η ΕΠΣΚ να ψηφίσει Γραμμένο την Παρασκευή και μάλιστα αφήνει υπονοούμενα για την στάση τους λέγοντας ότι «στην ουσία 2-3 μέσα στη νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ, που το έπαιζαν σε διπλό ταμπλό, λένε ότι η Καβάλα θα πρέπει να πάει στον κ. Γραμμένο για να πάρουν δεσμεύσεις ότι θα τους στηρίξει για το καλό του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. Θα χρησιμοποιήσω την ηπιότερη έκφραση και θα πω ότι, αν αυτό δεν είναι ντροπή τότε τι είναι; Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αν τελικά γίνει αυτή η συνάντηση αυτό θα γίνει για άλλους λόγους και για άλλες… δεσμεύσεις! Αυτό που έχω να πω είναι να μην τολμήσουν να το κάνουν! Τίποτα άλλο δεν τους λέω… Το πόσο τους στηρίξαμε στις εκλογές το γνωρίζουν κι άλλοι, γι’ αυτό να προσέχουν… Και επαναλαμβάνω ότι η στήριξη δόθηκε με την μορφή προσωπικών επαφών και δεσμεύσεων και όχι οτιδήποτε άλλο όπως πχ οικονομικών ή κάτι άλλο».

«Πριονίδης, Μέγας, αλλά και άλλοι διαφωνούν…»

Μιλώντας για τις αντιρρήσεις στο εσωτερικό της διοίκησης της ΕΠΣΚ, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ ανέφερε δύο μέλη που θέλουν αλλαγή στάσης και στήριξη Καλαντζή, ενώ είπε ότι η πλειοψηφία των μελών είναι με το πλευρό του. «Θα πω δύο ονόματα της παράταξης Παπαδόπουλου που εξακολουθούν να υποστηρίζουν σθεναρά την υποψηφιότητα μου στην ΕΠΟ και δεν μπορούν να δεχτούν να γίνουν άλλες κινήσεις πέρα απ’ αυτές που είχαμε συνεννοηθεί. Είναι ο Γιώργος Πριονίδης και ο Αχιλλέας Μέγας. Ακόμα περισσότερο η πλειοψηφία του νέου ΔΣ της Ένωσης, επειδή είναι λεβέντες, στηρίζει Καλαντζή»!

«Η εκλογή στην ΕΠΟ θα ”παιχτεί” με 1-2 ψήφους διαφορά»!

Τέλος ο Γιώργος Καλαντζής εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ΕΠΣΚ θα αλλάξει στάση μέχρι την Παρασκευή και θα τον στηρίξει στην εκλογική διαδικασία, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τις δικές τους προβλέψεις θα είναι οριακή και θα κριθεί σε 1-2 ψήφους, άρα θα έχει σημασία η στάση της Καβάλας. «Φανερά θα ψηφίσει ο κ. Παπαδόπουλος τον Γιώργο Καλαντζή την Παρασκευή στις εκλογές της ΕΠΟ! Τίποτα άλλο δεν λέω… Δεν έχει δικαίωμα να μην ψηφίσει Καλαντζή. Την εκλογή 29-28 δεν την πήρε για να μην στηρίξει την υποψηφιότητα μου. Στην ΕΠΟ η εκλογή θα παιχτεί για μια ή δύο ψήφους και καταλαβαίνεται πόσο ντροπή είναι να συζητάμε τι θα ψηφίσει η ΕΠΣ Καβάλας, που για να κερδίσει στηρίχθηκε στον Καλαντζή; Πόσο ντροπή είναι επίσης και για την ίδια την Καβάλα»!

Διαψεύδει τα πάντα η ΕΠΣΚ!!!

Από την πλευρά της η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας, αν και της ζητήθηκε να καταθέσει τις δικές της απόψεις πάνω στις τοποθετήσεις του Γιώργου Καλαντζή δεν θέλησε να μιλήσει, τουλάχιστον προς το παρόν! Ο νέος πρόεδρος Μιχάλης Παπαδόπουλος πάντως τόνισε με έμφαση ότι η ανακοίνωση της νέας διοίκησης, περί στήριξης της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Γραμμένου στην ΕΠΣΚ, ισχύει κανονικά και ότι ο ίδιος εργάζεται αυτή τη στιγμή προς την κατεύθυνση της στελέχωσης των επιτροπών της ΕΠΣΚ προκειμένου αυτή να επαναλειτουργήσει. Επίσης διέψευσε ότι η παράταξη του πήρε την στήριξη που περιγράφει ο κ. Καλαντζής ότι προσέφερε…