ΕΠΣ Καβάλας: Ο Ευσταθιάδης ζητάει να ακυρωθούν οι εκλογές!

Άμεση είναι η προσφυγή της παράταξης του πρώην προέδρου της ΕΠΣΚ στην δικαιοσύνη με στόχο να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών για τη νέα διοίκηση, υποστηρίζοντας αυτοί αυτές έγιναν με παράνομο τρόπο. Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα που θα εκδικαστούν την Πέμπτη 17 Αυγούστου

Oπως ακριβώς το είχε προαναγγείλει και με την ανακοίνωση της, την επομένη των εκλογών του Σαββάτου, η παράταξη του πρώην προέδρου της ΕΠΣΚ Μπάμπη Ευσταθιάδη ανακοίνωσε ότι ξεκινάει άμεσα δικαστικό αγώνα για να ανατρέψει το αποτέλεσμα της διαδικασίας που έφερε νικητή την παράταξη του Μιχάλη Παπαδόπουλου με την οριακή διαφορά της μιας ψήφου! Κατέθεσε ήδη στο μονομελές πρωτοδικείο της Καβάλας ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα προσωρινής διαταγής προκειμένου να ακυρωθούν οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο λόγος που προχώρησαν στην συγκεκριμένη κίνηση είναι διαπιστώθηκαν πολλές τυπικές ελλείψεις στη συμμετοχή πολλών σωματείων – μελών της ΕΠΣΚ στην διαδικασία και άρα οι εκλογές διεξήχθησαν με παράνομο τρόπο. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την Πέμπτη 17 Αυγούστου.

Περί δηλώσεων Καλαντζή στον

Alpha Radio και το Kavalapost…

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση η παράταξη «Πολιτιστική, Ποδοσφαιρική, Αθλητική Κίνηση», σχολιάζει και τις δηλώσεις που έγιναν από τον Γιώργο Καλαντζή στο Alpha Radio 88.6 και στο Kavalapost αναφορικά με την στήριξη που υποστηρίζει ότι έδωσε στην παράταξη του Μιχάλη Παπαδόπουλου με στόχο να τον στηρίξει αυτός (σε περίπτωση που εκλεγεί στην ΕΠΣΚ) στις εκλογές της ΕΠΟ την Παρασκευή, κάτι που τελικά σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν έκανε, ή καλύτερα περιμένει να αλλάξει στάση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού του Μπάμπη Ευσταθιάδη αναφέρει τα εξής: «Επειδή, κρατάμε τις υποσχέσεις μας, σας ενημερώνουμε ότι ήδη προβήκαμε στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων με αίτημα προσωρινής διαταγής  στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας, με αίτημα την ακύρωση των αποφάσεων που ελήφθησαν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Κ. την 12/08/2017. Ο λόγος που προχωρήσαμε σε αυτήν την ενέργεια, είναι ότι οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με παράνομο τρόπο, καθώς η συμμετοχή κάποιων σωματείων βρίθει ελλείψεως τυπικών προϋποθέσεων.

Η προσωρινή διαταγή πρόκειται να εκδικαστεί την Πέμπτη, 17/08/2017. Δικής μας ευχή είναι να αναγνωριστεί η ανομία που επικράτησε και να έχουμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τις σημερινές δηλώσεις του κ. Καλαντζή, θέλουμε να επισημάνουμε ότι χαιρόμαστε που ο κ. Καλαντζής δεν δίστασε να ξεμπροστιάσει την παράταξη του Μιχάλη Παπαδόπουλου. Ουσιαστικά, με τα λεγόμενα του κ. Καλαντζή αποδείχθηκαν περίτρανα τα όσα αναφέραμε στη χθεσινή επιστολή μας και αναγνωρίστηκε για ακόμη μία φορά το ήθος της δικής μας παράταξης.

Υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε δίπλα στα σωματεία και θα πολεμήσουμε την αδικία και αυτό κάνουμε».