ΕΠΣ Καβάλας: «Να μην μιλάει ο Ευσταθιάδης για νομιμότητα γιατί έρχεται ο έλεγχος…»

Με νέα ανακοίνωση της η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας απαντάει στον πρώην πρόεδρο της Ένωσης και τους συνεργάτες του, τονίζοντας ότι θα αντισταθεί στην προσπάθεια του για ανατροπή του αποτελέσματος των εκλογών και τονίζει με νόημα ότι έρχεται ο έλεγχος των οικονομικών…

Την απόφαση της να αντισταθεί με κάθε νόμιμο τρόπο στην προσπάθεια της πρώην διοίκησης της ΕΠΣΚ να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών του Σαββάτου (12/8) κάνει γνωστή με ανακοίνωση της το νέο ΔΣ της Ένωσης, που επιτίθεται στον κ. Ευσταθιαδή και τον καλεί να μην μιλάει για ηθική και νομιμότητα, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι απ’ τον έλεγχο που θα διενεργηθεί στα οικονομικά της ΕΠΣΚ θα φανεί ξεκάθαρα η κακοδιαχείριση. Μάλιστα τονίζεται ιδιαίτερα το διάστημα των μηνών πριν τις εκλογές όπου οι δαπάνες της Ένωσης πολλαπλασιάστηκαν και ευνόητους λόγους,…

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η νέα Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γνωστοποιεί στην κοινωνία της Καβάλας ότι θα αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο στις ύστατες προσπάθειες της απελθούσας διοίκησης και του προέδρου αυτής, κ. Χαράλαμπου Ευσταθιάδη, που ως γνωστόν διαπνέεται από καθεστωτική αντίληψη, να ανατρέψουν το αποτέλεσμα των πρόσφατων (12/08/2017) για την ανάδειξη νέας διοίκησης με την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια και την επί της ουσίας επίκληση  ως μόνου  λόγου  της προσφυγής τους ενός ψευδούς και συκοφαντικού γεγονότος σε βάρος ενός προσώπου  με εγνωσμένη αξία και προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αδιαφορώντας για τον διασυρμό και την προσβολή που  υφίσταται το άτομο αυτό στην προσωπικότητα του.  Εξάλλου ποια η αξία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μπροστά στις επιδιώξεις τους, που είναι η με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο παραμονή στην εξουσία που τους εξασφαλίζουν οι θέσεις της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Καβάλας ως παραγόντων του ποδοσφαίρου και όχι μόνο; Ο κ. Ευσταθιάδης και οι συν αυτώ καλά θα κάνουν να μη μιλούν περί ηθικής και νομιμότητας, αλλά να σιωπούν, γιατί κοντά είναι η ημέρα που η νέα διοίκηση μας, θα ελέγξει τα έργα και τις ημέρες τους, για να καταδείξει το μέγεθος της κακοδιαχείρισης, ιδίως κατά το διάστημα πολλών μηνών προ των εκλογών της 12/08/2017, οπότε οι δαπάνες λειτουργίας της Ένωσης πολλαπλασιάστηκαν για ευνόητους λόγους. Η νέα διοίκηση της Ένωσης εξελέγη για να συμβάλλει στην επιδιωκόμενη εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου  και υπόσχεται σε όλους τους Καβαλιώτες είτε είναι φίλαθλοι, είτε είναι αθλητές, είτε είναι παράγοντες, είτε είναι διαιτητές κλπ., ότι πρώτο μέλημά της είναι να προάγει τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, το ευ αγωνίζεσθαι και το φίλαθλο πνεύμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Με… κλειδαρά στα γραφεία του Προέδρου

Εν τω μεταξύ μόλις το μεσημέρι της Τετάρτης άνοιξε τελικά το γραφείο του προέδρου στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας! Μπορεί η κλειδαριά της εξώπορτας της Ένωσης να άλλαξε αμέσως μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, όχι όμως και αυτή του γραφείου του προέδρου. Την Κυριακή ο Μπάμπης Ευσταθιάδης βρέθηκε εκεί για να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα παρουσία του Μιχάλη Παπαδόπουλου, όμως τα κλειδιά δεν δόθηκαν! Από την Δευτέρα ζητούνταν επισταμένα τα κλειδιά του γραφείου, αλλά με διάφορες δικαιολογίες δεν δινόταν, κι έτσι την Τετάρτη ειδοποιήθηκε κλειδαράς για να ανοίξει την πόρτα! Πριν γίνει αυτό όμως, και ύστερα από γνωμοδότηση νομικών, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία (καταγράφηκε το περιστατικό στο βιβλίο συμβάντων)!

Στις 12 το μεσημέρι τα ασφαλιστικά!

Σε ότι αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα και την αίτηση αναστολής που κατέθεσε η πλευρά Ευσταθιάδη, προκειμένου να ακυρώσει τις εκλογές της 12ης Αυγούστου, αυτά θα συζητηθούν στο Πρωτοδικείο της Καβάλας την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι! Στο επίκεντρο της διαμάχης βρίσκεται η περίπτωση του πληρεξούσιου της ομάδας του Ποσειδώνα.