Τένις με αμαξίδιο: Πρώτη διεθνής συμμετοχή στο εξωτερικό για τους Ντίνο Διαλεκτόπουλο και Παναγιώτη Σαουλίδη

Άλλη μια διάκριση για τους αθλητές από την Καβάλα χάρη στον εθελοντισμό και στη σκληρή δουλειά τους-Το πρώτο αγωνιστικό αμαξίδιο αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο του 2017

Σε 2 συνεχόμενα τουρνουά στη Ρουμανία, τα οποία είναι ενταγμένα στο επίσημο καλεντάρι της ITF, συμμετείχαν οι δύο αθλητές του τένις με αμαξίδιο Παναγιώτης Σαουλίδης και Ντίνος Διαλεκτόπουλος.

Οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «Ηρόδικος», οι οποίοι προπονούνται σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καβάλας «Αλέξανδρος», γεύτηκαν την εμπειρία της πρώτης διεθνούς συμμετοχής στο εξωτερικό, ενώ ο Χριστόδουλος Παπαδόπουλος στάθηκε άτυχος, καθώς την τελευταία στιγμή δε συμμετείχε στα τουρνουά, διότι ακυρώθηκε η πτήση του.

Τα εν λόγω 2 τουρνουά εντάσσονται στη γενικότερη προσπάθεια να συμμετέχουν οι αθλητές συνολικά σε 4 τουρνουά, με το 3ο να είναι προγραμματισμένο για τον Οκτώβρη στην Καλαμάτα, ενώ το άλλο δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Οι προαναφερόμενοι 3 αθλητές από την Καβάλα έχουν παγκόσμια κατάταξη και μέχρι τα τουρνουά ήταν στη θέση 300 στον κόσμο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα της αποστολής καλύφθηκαν από τους ίδιους τους αθλητές, παρά το ότι υπήρξαν συντονισμένες προσπάθειες να καλυφθούν από άλλες πηγές.

Παράλληλα, είναι κοντά στην απόκτηση του πρώτου αγωνιστικού αμαξιδίου, καθώς όπως δηλώνει στο KAVALA POST ο προπονητής τους Γιάννης Λημνιούδης, ήδη μαζεύτηκε ένα ποσό από εκδηλώσεις και χορηγίες, ενώ οι αθλητές προσμένουν και στη βοήθεια της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, σύμφωνα με τις υποσχέσεις που έλαβαν, με το αμαξίδιο να αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο του 2017.