ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ: Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Καβάλας

Τις θερμότερες ευχαριστίες του προς την Δ. Τσανάκα και τον Γ. Φιλόσογλου εκφράζει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης με αφορμή την άψογη διοργάνωση των δύο μεγάλων αγώνων που έγιναν στην Καβάλα

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Καβάλας για το γεγονός ότι με τις ενέργειες τους αναβάθμισαν σημαντικά τις υποδομές στο «Ανθή Καραγιάννη» και κατέστησαν έτσι την Καβάλα μια από τις λίγες πόλεις της Ελλάδας που μπορούν να διοργανώσουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Παράλληλα τονίζει ότι όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και εκφράζει την σιγουριά ότι συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον με ακόμα μεγαλύτερους αγώνες.

«Άψογη συνεργασία»

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που υπογράφεται από το νέο πρόεδρο της Ένωσης Βασίλη Ιορδανίδη αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του στην Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα και στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας κ. Γεώργιο Φιλόσογλου που με τις συνεχείς προσπάθειές τους κατάφεραν να βάλουν την Καβάλα και πάλι στον χάρτη των λιγοστών πόλεων της Ελλάδας που μπορούν να διοργανώσουν αγώνες Στίβου υψηλού επιπέδου. Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και ο εξοπλισμός του σταδίου είναι δικό τους έργο.

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων και το GRAND PRIX «Δαβιτζόγλεια 2017» που διοργανώθηκαν από την Ένωσή μας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Καβάλας έφεραν στην πόλη μας χιλιάδες αθλητές, προπονητές, συνοδούς και επισκέπτες, αποδεικνύοντας, ότι η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη της πόλης μέσω των αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, έπιασε τόπο και μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Η άψογη συμπεριφορά των υπαλλήλων του σταδίου, των εθελοντών και των κριτών στίβου, τους οποίους και ευχαριστούμε, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους αθλητές και στους προπονητές τους.

Η Καβάλα αποδεικνύει ότι και θέλει και μπορεί να ξαναγίνει η αθλητομάνα πόλη της Βορείου Ελλάδος. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία της Ένωσης με τον Δήμο Καβάλας θα συνεχιστεί και στο μέλλον και μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στην πόλη ακόμη μεγαλύτερους και σπουδαιότερους αγώνες στίβου».