ΑΟ Καβάλας: Aνακοίνωσε μεταγραφή, ευχαρίστησε το Νοσοκομείο..!

Τις ευχαριστίες του προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας καθώς και στο προσωπικό του για το γεγονός ότι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας εξέφρασε με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟΚ, που παράλληλα επισημοποίησε την μεταγραφή του Χάρη Χαραλαμπίδη

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Τάσο Καρασαββόγλου καθώς και το προσωπικό γιατί την πολύτιμη βοήθεια που έδωσε και εξακολουθεί να δίνει στην ομάδα, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες είναι πολύ σημαντικές για τον σύλλογο. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί θερμά τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κ. Αναστάσιο  Καρασαββόγλου  και το προσωπικό, που βρίσκονται στο πλάι της  ποδοσφαιρικής  μας ομάδας  σε θέματα υγείας και  επιστημονικής/ιατρικής υποστήριξης. Τέτοιες ενέργειες αν μη τι άλλο είναι πολύ σημαντικές για τον σύλλογο μας, καθώς βρίσκει αρωγούς τους φορείς της πόλης μας σε δύσκολες εποχές και σύντομα θα αναφερθούμε σε όλους αυτούς που πράττουν ανάλογα».

Ξεκίνησε ήδη προπονήσεις

ο Χ. Χαραλαμπίδης

Παράλληλα ο ΑΟΚ επισημοποίησε και την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Χάρη Χαραλαμπίδη, που βρισκόταν στο στόχαστρο της ομάδας εδώ και αρκετές ημέρες. «Ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή Χάρη Χαραλαμπίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και χθες (σ.σ. προχθές) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κώστα Ανυφαντάκη. Τα 2 τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Εορδαϊκού ενώ πρωτύτερα φόρεσε την φανέλα της Θ. Φιλώτα, Α.Ο.Ξάνθη (Κ20) και Βέροια (Κ20)».