Εκλογές ΕΠΟ: Ευχαριστήριο Καλαντζή με «μπηχτές» κατά Μ. Παπαδόπουλου

Διαβάστε το μήνυμα που ανέβασε ο πρώην υπουργός στο facebook μετά την ήττα του από τον Βαγγέλη Γραμμένο

ΟΓιώργος Καλαντζής δεν κατάφερε τελικά να εκλεγεί πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας λαμβάνοντας 21 ψήφους έναντι 48 του αντιπάλου του και νέου προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 18 Αυγούστου 2017 στην Αθήνα (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ο Καβαλιώτης πρώην υπουργός, λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος, ανέβασε στο facebook ένα προσωπικό μήνυμα, συγχαίροντας τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, ευχαριστώντας τις Ενώσεις που τον ψήφισαν αλλά και τον νέο πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Καβάλας που… δεν τον ψήφισε!

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ALPHA Radio 88.6, ο κ. Καλαντζής δήλωνε «βέβαιος» ότι ο Μιχάλης Παπαδόπουλος θα τον ψήφιζε και μάλιστα φανερά (διαβάστε τις δηλώσεις του εδώ).



Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης Καλαντζή.

Εγώ δεν κάηκα…

«Θέλω να συγχαρώ, για ακόμη μία φορά, τον κ. Βαγγέλη Γραμμένο για την εκλογή του. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τις Ενώσεις και τις ΠΑΕ που με ψήφισαν, αλλά και αυτές που δεν με ψήφισαν, γιατί πιστεύω –κι αυτό πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη- ότι όλοι θέλουν ειλικρινά το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Παπαδόπουλο, που δεν με ψήφισε… αν με ψήφιζε, θα είχα 22 ψήφους και όχι 21. Ως γνωστό, στα 22 καίγεσαι…κι εγώ δεν κάηκα…».

Σε διαφορετικό ύφος η… επίσημη δήλωση του ηττημένου

Νωρίτερα, ο κ. Καλαντζής είχε κάνει μπροστά στις κάμερες και τους αθλητικογράφους της Αθήνας την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή του τον κ. Γραμμένο. Του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει για το καλό του ποδοσφαίρου. Θα είμαστε όλοι δίπλα του. Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε δίπλα του για το καλό του ποδοσφαίρου. Συνεχίζουμε. Είναι δύσκολες μέρες για το ποδόσφαιρό μας, αλλά είναι στο χέρι μας να δείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να φτάσουμε σε ένα σημείο να μη χρειάζεται να έχουμε την επιτροπεία ξένων από την UEFA και τη FIFA, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχουν άξιοι και ικανοί Έλληνες – και παράγοντες και διαιτητές- στους οποίους μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη.

Ευχαριστώ τις Ενώσεις και τις ΠΑΕ που με ψήφισαν».