ΑΟΚ – Ν. Σiδηροχωρι 1-0: Άρεσαν οι «βασικοί»

Ικανοποίησαν στο 1ο ημίχρονο οι παίκτες της ομάδας της Καβάλας στο φιλικό με τη νεοφώτιστη ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου Ροδόπης, στο φιλικό που έληξε με 1-0 με το γκολ του Ψάλτη στο 45ο λεπτό

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε η ομάδα της Καβάλας επικράτησε το βράδυ της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου από την Ροδόπη με 1-0! Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη ικανοποίησε με την εμφάνιση του στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης που παρακολούθησαν περί τα 200 άτομα! Σ’ αυτό το διάστημα ο Κρητικός τεχνικός χρησιμοποίησε το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει ως βασικό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και εκεί φάνηκε η διαφορά με τη νεοφώτιστη ομάδα που στάθηκε αρκετά καλά, ειδικά στο 2ο μέρος!

Φάσεις- Γκολ

Ξεκίνησε με τον Δήμιζα κάτω απ’ τα δοκάρια και στα άκρα της άμυνας οι Γιαλαμούδης από δεξιά και Λυμπεράκης από αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Παπαστεργιανός και Αλιατίδης. Στη μεσαία γραμμή ήταν ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος που εκτός από αρχηγός θα είναι αυτός που θα κάνει το παιχνίδι της ομάδας, αναλαμβάνοντας πλέον ένα δύσκολο έργο, ενώ μαζί του ήταν ο νεαρός Θωμαίδης καθώς και ο Ψάλτης. Στα άκρα της επίθεσης βρέθηκαν οι Μπλιός και Ντουρτμές που έδειξαν καλά στοιχεία και στο κέντρο ο Βαλαβανόπουλος. Το γκολ που έκρινε το νικητή της αναμέτρησης, επιτεύχθηκε στο 45ο λεπτό με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Ψάλτη έξω από την περιοχή, που έκανε το 1-0. Ο ΑΟΚ έχασε ευκαιρίες με τους Βαλαβανόπουλο, Ντουρτμέ, Παπαδόπουλο και Αδαμάκη και η Δόξα με τον γιο του προπονητή της Καβάλας Ανυφαντάκη (που αγωνίζεται στη Δόξα Σιδηροχωρίου) και τον Γιαννακίδη. Από σήμερα η ομάδα ξεκινάει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πηγαίνοντας για μια σχεδόν εβδομάδα στο Βώλακα.

Η σύνθεση του ΑΟΚ

Η σύνθεση του ΑΟΚ είχε ως εξής: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Μπλιός, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλαβανόπουλος, Θωμαϊδης, Ντουρτμές. Αγωνίστηκαν και οι: Παγκάκης, Σέχου, Αδαμάκης, Ζαρωτιάδης, Παυλίδης, Προβατίδης, Κεσαπίδης, Χαραλαμπίδης, Χατζηκυριάκου και Τσακιρίδης.