ΑΟ Καβάλας: Ευχαριστεί το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Μια ακόμα ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Καβάλας, αυτή τη φορά για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ που προσέφερε και φέτος μια σημαντική χορηγία

Τις θερμές ευχαριστίες της προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ της Καβάλας εκφράζει με δελτίο τύπου του ο ΑΟΚ, μιας και φέτος προσφέρει μια  σημαντική χορηγία στην ομάδα. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι μ’ αυτή την πράξη του το ΚΤΕΛ παραμένει αρωγός και υποστηρικτής της ομάδας και εύχεται να βρεθούν κι άλλοι μιμητές. Αναλυτικά: «To Δ.Σ. του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας κ. Παναγιώτη Τσεντεμεϊδη, το συμβούλιο και όλο το προσωπικό για την πολύ σημαντική χορηγία τους στην ποδοσφαιρική μας ομάδα. Είναι ζωτικής σημασίας πως για ακόμα μια χρονιά το γραφείο γενικού τουρισμού του ΚΤΕΛ Καβάλας παραμένει στο πλάι της ομάδος μας, αρωγός και υποστηρικτής αποδεικνύοντας στην πράξη την ανταποδοτικότητα και την εταιρική κοινωνική ευθύνη που αποτελεί άξονα της φιλοσοφίας του διοικητικού του συμβουλίου. Τέτοιες ενέργειες αλληλεγγύης προς την ομάδα μας έχουν ιδιαίτερη σημασία και είμαστε σίγουροι πως θα βρεθούν κι άλλοι μιμητές, γιατί μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να επαναφέρουμε το καραβάκι εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Καλούμε  τον φίλαθλο κόσμο μας να στηρίζει την τοπική μας αγορά και ιδιαίτερα όλες αυτές τις επιχειρήσεις που ανταποδίδουν με ανάλογο τρόπο την εκτίμηση των Καβαλιωτών καταναλωτών».

Στο Βώλακα…

 Στα αγωνιστικά, η ομάδα από το μεσημέρι της Δευτέρας (21/8) βρίσκεται στο Βώλακα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στην σχεδόν μια εβδομάδα που θα βρίσκεται εκεί το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις… στροφές της έντασης με 3 προπονήσεις καθημερινά! Σ’ αυτές θα συμμετέχει πιθανότατα από την Τρίτη και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της, ο Γάλλος Μπερτράν Ρομπέρ.