ΕΠΣ Καβάλας: Απορρίφθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής Ευσταθιάδη

Το πρωτοδικείο Καβάλας δεν έκανε δεκτό το αίτημα των ηττημένων στις εκλογές της ΕΠΣΚ για ακύρωση τους και πλέον το επόμενο βήμα είναι η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που θα εκδικαστούν στις 13 Σεπτεμβρίου

Aπορρίφθηκε τελικά από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας η αίτηση της προσωρινής διαταγής που είχε καταθέσει η παράταξη του τέως προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας Μπάμπη Ευσταθιάδη, προκειμένου να ακυρώσει στην ουσία τις εκλογές της 12ης Αυγούστου απ’ τις οποίες έστω και με οριακή διαφορά επικράτησε η παράταξη του Μιχάλη Παπαδόπουλου.
Η συζήτηση του αιτήματος, μετά την αναβολή που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και η απορριπτέα απόφαση ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης (22/8). Πλέον το επόμενο επεισόδιο στην δικαστική κόντρα που ξεκίνησε με το τέλος σχεδόν της εκλογικής διαδικασίας στην ΕΠΣ Καβάλας θα σημειωθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, οπότε και ορίστηκε να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η πλευρά Ευσταθιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με αίτημα προσωρινής διαταγής  στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας, με αίτημα την ακύρωση των αποφάσεων που ελήφθησαν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Κ. την 12/08/2017. Ο λόγος που προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια ήταν ότι, όπως ισχυρίζεται, οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με παράνομο τρόπο, καθώς η συμμετοχή κάποιων σωματείων βρίθει ελλείψεως τυπικών προϋποθέσεων.