ΕΠΣ Καβάλας: Βολές Χαράλαμπου Ευσταθιάδη προς τη νέα διοίκηση

Ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣΚ κάνει λόγο για προσπάθεια της νέας διοίκησης να καταργήσει τη Γ' Κατηγορία κατηγορώντας την για «παραποίηση του ποδοσφαίρου» και για ανακολουθία (προεκλογικών) λόγων και έργων

Συνεχίζεται η κόντρα και οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης «Πολιτιστική Αθλητική Ποδοσφαιρική Κίνηση» και τέως προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπου Ευσταθιάδη και της νεοεκλεγείσας διοίκησης.

Με ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Ευσταθιάδη κατηγορεί τη διοίκηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου ότι «βιάζονται να εκπληρώσουν τις κρυφές υποσχέσεις που δόθηκαν» προεκλογικά, αφήνοντας, παράλληλα, αιχμές για την απόφαση της διοίκησης να μειώσει το παράβολο των ακαδημιών από τα 400 ευρώ στα 100 ευρώ, ενώ κάνει λόγο για προσπάθεια κατάργησης της Γ’ Κατηγορίας και ευρύτερα για «παραποίηση του ποδοσφαίρου».

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση της παράταξης του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη.

Σε πληθώρα ανακοινώσεων έχει προβεί τις τελευταίες μέρες η νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ, θέλοντας όπως υποστηρίζουν να αποδείξουν ότι πραγματοποιούν όσα διακήρυτταν πριν τις εκλογές. Βέβαια, είναι διαφορετικό αν βιάζονται να εκπληρώσουν όσα φανερά υπόσχονταν ή αν βιάζονται να εκπληρώσουν τις κρυφές υποσχέσεις που δόθηκαν.

Εντύπωση και ερωτηματικά προξενεί κατ’ αρχήν η απόφαση του ΔΣ να μειώσει το ποσό του παραβόλου των ακαδημιών από τα 400 ευρώ στα 100 ευρώ. Δηλαδή, οι ακαδημίες οι οποίες έχουν έσοδα και δεν επιβαρύνονται με τα συνήθη έξοδα των σωματείων, θα πληρώνουν σημαντικά μικρότερο ποσό από αυτό που καταβάλλουν τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, τα οποία επιτελούν κατά βάση κοινωνικό έργο προσελκύοντας τα μικρά παιδιά στα γήπεδα .

Κάτι ακόμα που μας κάνει εντύπωση είναι η αγωνιώδης προσπάθεια εκ μέρους της διοίκησης να ενσωματώσει τα σωματεία της Γ’ Κατηγορίας στην Β’ Κατηγορία, καλώντας ήδη σε τρίτη συνάντηση τα σωματεία της Γ’ Κατηγορίας προσπαθώντας να τα πείσουν να συμφωνήσουν με τη δημιουργία τριών ομίλων στη Β’ Κατηγορία. Δηλαδή, πρόκειται να καταργήσουν με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά την Γ’ Κατηγορία.

Άραγε αυτό δεν αποτελεί παραποίηση του ποδοσφαίρου, όπως κάποτε διατείνονταν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται γκουρού του ποδοσφαίρου;

Άραγε αυτό δεν αποτελεί παραποίηση της προκήρυξης;