ΑΟ Καβάλας: Χαμόγελα και αισιοδοξία…

Μετά την πειστική εμφάνιση στο φιλικό με τον Ορφέα στην Ξάνθη

Τα χαμόγελα και η αισιοδοξία για την δημιουργία ενός ισχυρού και ανταγωνιστικού συνόλου, περίσσεψαν προχθές στο στρατόπεδο της ομάδας της Καβάλας από μετά το φιλικό που έδωσε στην Ξάνθη κόντρα στον τοπικό Ορφέα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η αίσθηση αυτή δεν οφείλεται τόσο στο τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη με 2-1, όσο κυρίως από την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Ανυφάντακη! Το συγκρότημα του Κρητικού τεχνικού αν και βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας (ξεπέρασε τον έναν μήνα), έδειξε πολύ καλά στοιχεία τα αφήνουν τους φιλάθλους να αισιοδοξούν ότι ο ΑΟΚ θα παρουσιαστεί καθ’ όλα έτοιμος στην έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όποτε και αν γίνει τελικά η πρώτη σέντρα!

25 Τελικές προσπάθειες…

Ο ΑΟΚ εκτός από τα δύο τέρματα που σημείωσε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να αυξήσει το τελικό σκορ και είναι χαρακτηριστικό ότι στο τέλος της αναμέτρησης μέτρησε 25 τελικές προσπάθειες προς το αντίπαλο τέρμα! Ακόμα πιο ενθαρρυντικό κι αυτό όμως ήταν το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν έδειξαν μεγάλη διάθεση με αποτέλεσμα η ομάδα να κινείται στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου! Κι όλα αυτά, ενώ πολλά απ’ αυτά τα παιδιά για πρώτη φορά στην καριέρα τους ακολουθούν τέτοιο απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης… Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ομάδα θα δείξει πολλά περισσότερα, όταν θα μειωθούν οι εντατικοί ρυθμοί και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι πιο ξεκούραστοι!

Δυσαρέσκεια για Χαραλαμπίδη

Δεν είναι πάντως όλα ιδανικά στην προετοιμασία μιας και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η δυσαρέσκεια για την μέχρι στιγμής παρουσία του επιθετικού Χάρη Χαραλαμπίδη είναι έκδηλη στον ΑΟΚ. Κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης δεν αγωνίστηκε, ωστόσο έπαιξε στο φιλικό με το Παγγαίο στη Νικήσιανη, όπου πέτυχε μεν ένα από τα 5 γκολ της ομάδας αλλά δεν έπεισε… Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μήνυμα που του δόθηκε είναι ότι αν δεν ανεβάσει ρυθμούς και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα! Αντίθετα στην ομάδα είναι πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία του Κειτά, που δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει, όπως άλλωστε και ο Ρομπέρ. Σε ότι αφορά τα φιλικά, για το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί αγώνες με ΑΕΚ Καβάλας και Ορφέα Ελευθερούπολης, ωστόσο το πρόγραμμα θα διαφοροποιηθεί μιας και υπάρχει και ο αγώνας του κυπέλλου της ΕΠΣΚ που θα γίνει γνωστό στην σημερινή κλήρωση.