Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Ευχαριστημένος ο προπονητής της Καβάλας ΒC απ’ τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την διάθεση που παρουσιάζουν οι παίκτες του δηλώνει ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας Ανδρέας Καραπιπερίδης, με την συμπλήρωση 1,5 εβδομάδας προετοιμασίας εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα μπορεί να μπήκε σχετικά αργά στις προπονήσεις, μπορεί οι 9 από τους 12 που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το ρόστερ να είναι νέα πρόσωπα, ωστόσο υπάρχει εμπειρία και μεγάλες δυνατότητες γεγονός που κάνει τον κόουτς να είναι αισιόδοξος ότι θα είναι έτοιμη όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της πρώτα για το κύπελλο της Ελλάδας και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα, όπου ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της επανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

«Κάνουμε καλή δουλειά»

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αν και είναι ξεκάθαρο ότι τα παιδιά είναι καταπονημένα από τις διπλές καθημερινές προπονήσεις που κάνουμε» τονίζει στο KavalaPost ο κ. Καραπιπερίδης και συνεχίζει λέγοντας ότι «κάνουμε καλή δουλειά και σιγά – σιγά θα αρχίσουμε να δείχνουμε το πρόσωπο που πρέπει να έχουμε ως ομάδα. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερο χρόνο για την προετοιμασία μας, όμως ακόμα και έτσι πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε σ’ ένα μεγάλο βαθμό έτοιμοι για τις υποχρεώσεις μας».

Στην Ελευθερούπολη το πρώτο δείγμα γραφής…

Το πρώτο δείγμα γραφής της νέας ομάδας της Καβάλας θα δοθεί το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον τοπικό ΓΣΕ, που επέστρεψε φέτος στην Γ’ Εθνική, μετά από μια άπταιστη πορεία στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ όπου σάρωσε όλους τους τίτλους και φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Η αναμέτρηση θα αποτελέσει επίσης και ένα τεστ, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για το κύπελλο Ελλάδος, μιας και όπως είναι γνωστό η ομάδα θα ξεκινήσει στο θεσμό παίζοντας την ερχόμενη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη με τους Μαχητές Πεύκων και στην περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί θα υποδεχτεί το μεθεπόμενο Σάββατο στο κλειστό της Καλαμίτσας τον Αρκαδικό.