ΑΟ Καβάλας: Άρεσαν τα… πιτσιρίκα!

Άνετη πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΚ για την ομάδα της Καβάλας που κέρδισαν στη Φωλιά τον Αστέρα με 4-1, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ανυφαντάκη να αφήσουν πολύ καλές εντυπώσεις

Σ’ ένα ανοιχτό παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησε πολύς κόσμος, ο ΑΟΚ κέρδισε στη Φωλιά τον τοπικό Αστέρα με 4-1 και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΚ. Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι ικανοποίησαν με την εμφάνιση τους, κυρίως λόγω του γρήγορου ποδοσφαίρου που έπαιζαν. Τα… πιτσιρίκια έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μπλιό άλλαζαν συνεχώς μπαλιές στην προσπάθεια τους να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, που στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν ότι μπορούν να αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις όποτε χρειαστεί στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Με το γρήγορο παιχνίδι τους μάλιστα δεν φάνηκε και το γεγονός ότι από το 19ο λεπτό έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Προβατίδη!

Τιμήθηκε ο Στ. Τριανταφυλλίδης

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπλιού, και 4 λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Προβατίδης. Το 0-2 έγινε στο 70ο λεπτό από τον Αδαμάκης, ενώ στο 73’ ο Αστέρας μείωσε με εύστοχο πέναλτι του Αχ. Αντωνιάδη σε 1-2. Στο 76’ ο Πασχαλίδης με αυτογκόλ έκανε το 1-3 και στο 81’ ο Βαλαβανόπουλος σε μια φάση διαρκείας διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Αξίζει να τονιστεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα ο ΑΟΚ τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Στάθη Τριανταφυλλίδη.

Η σύνθεση του ΑΟΚ

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Δήμιζα, Ζαρωτιάδη, Τσακιρίδη, Παυλίδη, Σέχου, Θωμαϊδη, Προβατίδη, Ντουρτμέ, Χατζηκυριάκου, Αδαμάκη και Μπλιό, ενώ στο 2ο μέρος αγωνίστηκαν και οι Παγκάκης, Βαλαβανόπουλος, Λυμπεράκης και Κοψαχείλης.

Τα αποτελέσματα της 3ης φάσης

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 3ης φάσης το Σάββατο 9/9 έχουν ως εξής:
Καβάλα – Φωλιά 4-1
Βύρων – Κρηνίδες 2-0
Αντιφίλιπποι – Πηγές 2-0
Ποντολίβαδο – Ν. Πέραμος 0-2
Κυριακή (16.45)
Νέστος – Παλαιοχώρι
Λιμενάρια – Καλλιράχη
Πέρνη – Χαλκερό (για τον 2ο γύρο)