ΑΟ Καβάλας: Φιλική νίκη 1-2 στην Ελευθερούπολη

Μπορεί να μην είχε την είκαονα που παρουσίασε στο φιλικό με τον Ορφέα της Ξάνθης, κέρδισε όμως και τον Ορφέα της Ελευθερούπολης με 1-2

Με νίκη πέρασε από την Ελευθερούπολη η ομάδα της Καβάλας στο φιλικό παιχνίδι με τον Ορφέα, επικρατώντας με 1-2. Οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη ξεκίνησαν καλά στο 1ο μέρος και πήραν το προβάδισμα, ενώ έχασαν και 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και απάντησαν! Την τελευταία λέξη όμως την είχε ο ΑΟΚ… Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν το ίδιο καλή όπως μετά τον αγώνα με τον Ορφέα της Ξάνθης, ωστόσο ο ΑΟΚ έδειξε καλά στοιχεία σ’ έναν αγώνα που παρακολούθησαν περί τους 300 φιλάθλους. Ο ΑΟΚ προηγήθηκε στο 1ο ημίχρονο με τον Νίκος Βαλαβανόπουλος, όμως στην επανάληψη ο Ορφέας έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το γκολ του Αρτεμίου. Λίγο πριν το τέλος όμως ο Χάρης Ψάλτης διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Φιλικό στο Παραλίμνιο

Εν τω μεταξύ από την στιγμή που επισημοποιήθηκε, αυτό που κυκλοφορούσε ως πιθανό σενάριο σχετικά με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ο ΑΟΚ προχώρησε στο κλείσιμο ενός ακόμα φιλικού αγώνα προετοιμασίας. Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο ΑΟΚ θα βρεθεί στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο Παραλίμνιο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα, τον οποίο θα βρει και φέτος μπροστά του στον 1ο όμιλο! Θεωρείται σίγουρο ότι και την επόμενη εβδομάδα μετά την 17η Σεπτεμβρίου η ομάδα θα δώσει φιλικά παιχνίδια, ωστόσο αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο και δεδομένο είναι ο αγώνας κόντρα στο Παραλίμνιο.