Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Αρχή από το περσινό… τέλος!

Στο γήπεδο της Δόξας Μαχητών Πεύκων το απόγευμα της Τετάρτης (17:00) για τον 1ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος

Στο γήπεδο που ολοκλήρωση πέρσι την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και πιστοποιήθηκε ο άδικος υποβιβασμός της θα ξεκινήσει φέτος την παρουσία της στις επίσημες διοργανώσεις της χρονιάς και πιο συγκεκριμένα στο κύπελλο Ελλάδος η Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας. Το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 1ης φάσης του θεσμού την Δόξα Μαχητών Πεύκων, η οποία μπορεί πέρσι να κέρδισε (όπως κέρδισε) την παραμονή της σε βάρος της Καβάλας BC όμως φέτος λόγω συγχώνευσης ξεκινάει κι αυτή από την Β’ Εθνική.

Με το δεξί…

Ο στόχος της Καβάλας θα είναι να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της, να πάρει τη νίκη και την πρόκριση έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα να δώσει ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο με τον Αρκαδικό. Αν πάρει το ροζ φύλλο αγώνα θα υποδεχτεί το συγκρότημα της Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο και έτσι θα προσθέσει ακόμα ένα γερό τεστ στην προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στις αρχές Οκτωβρίου. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα εκτός από κάποιους μικροτραυματισμούς που οφείλονται στις δυνατές προπονήσεις. Διαιτητές της συνάντησης που θα ξεκινήσει στις 17.00 θα είναι οι Ελευθεριάδης και Παπαγεωργίου. Απ’ το πρώτο δείγμα γραφής της νέας ομάδας του Καβαλιώτη τεχνικού το Σάββατο στην Ελευθερούπολη κόντρα στον ΓΣΕ φάνηκαν οι πολλές δυνατότητες των αθλητών της που θα πρέπει όμως να «δέσουν» ως σύνολο. Αυτό είναι άλλωστε και το μεγάλο στοίχημα της τεχνικής ηγεσίας που γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια λαθών στην διάρκεια του πρωταθλήματος δεδομένου ότι ο στόχος είναι ένας, η άνοδος στην Α2 Εθνική!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Τέλος η αξίζει να τονιστεί ότι η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του Δ. Λύρίδη. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «H Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εκφράζει τα βαθειά συλλυπητήρια της για τον θάνατο του πρώην μέλους της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Διαμαντή Λυρίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»!