Ηρακλής Καβάλας: Στο «τιμόνι» ο Παναγιώτης Αρσονιάδης

Αναλαμβάνει την διοίκηση της ομάδας έχοντας την εξουσιοδότηση του «ισχυρού άνδρα» του συλλόγου Χρήστου Παρασκευά! Ερωτηματικό αν τελικά ο «γηραιός» συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣΚ

Σε μια νέα εποχή έχει μπει πλέον ο Ηρακλής Καβάλας μετά την ανάληψη της ηγεσίας του από τον Χρήστο Παρασκευά, που στο παρελθόν έχει δραστηριοποιηθεί στον Άρη Ακροποτάμου και προσφάτως στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καβάλας που πήρε την σκυτάλη στον ιστορικό σύλλογο της Καβάλας δεν θα είναι όμως αυτός που στην ουσία θα «τρέξει» την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αποφάσισε να εμπιστευτεί την λειτουργία του «γηραιού» σ’ έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το τοπικό ποδόσφαιρο, τον Παναγιώτη Αρσονιάδη! Η «ψυχή» της ακαδημίας ποδοσφαίρων των Ελπίδων, έχει εξουσιοδοτηθεί από τον Χρ. Παρασκευά να παίρνει όλες τις αποφάσεις κάτι που έκανε γνωστό και με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο f/b που αναφέρει τα εξής: «Με αίσθημα ευθύνης και υπερηφάνειας, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι αποδέχτηκα την πρόσκληση του Χρήστου Παρασκευά και αναλαμβάνω από σήμερα το σύνολο των υποχρεώσεων μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες του Νομού Καβάλας. Ο Ηρακλής Καβάλας ήταν, είναι και με μένα στο τιμόνι θα παραμείνει ομάδα πρότυπο»!

Σε δηλώσεις του ο κ. Αρσονιάδης επισήμανε ότι θα λειτουργεί παράλληλα με την ενασχόληση του με την Ακαδημία (που παρεμπίπτοντος έχει ξεκινήσει συνεργασία και με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας ’86) και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «στην ουσία δεν θα αλλάξει τίποτα για εμένα εκτός του ότι θα μεγαλώσει ο φόρτος εργασίας μου». Σε ερώτηση αναφορικά με τους στόχους του Ηρακλή απάντησε ότι «αυτό που θέλουμε στην παρούσα φάση είναι να προσπαθήσουμε έτσι ώστε σε λίγα χρόνια να φτάσουμε στο υψηλό που σημείο που ήταν η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια»!

Στην Α’ κατηγορία ή στις Γ’ με τις Ελπίδες;

Ο Ηρακλής Καβάλας βρίσκεται πάντως σε κομβικό σημείο και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του! Τα κυριότερο που θα πρέπει να αποφασιστεί είναι αν τελικά θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ή όχι! Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του συλλόγου υπάρχουν μόνο τα παιδιά του εφηβικού τμήματος, τα οποία μαζί με τους γονείς τους και τους νέους διοικούντες του συλλόγου θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα «πέσουν στα πολύ… βαθιά» παίζοντας τελικά στην Α’ κατηγορία με ότι αυτό συνεπάγεται..! Η άλλη λύση που σύμφωνα με πληροφορίες θα προταθεί θα είναι, ο Ηρακλής τελικά να μην αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και τα παιδιά να «μετακομίσουν» για ένα χρόνο στις Ελπίδες παίζοντας στη Γ’ κατηγορία και του χρόνου να επιστρέψουν στον Ηρακλή που θα αγωνίζεται στην Β’.

Επειδή ακριβώς τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ περιορισμένα, αφού η αγωνιστική περίοδος θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οι αποφάσεις θα είναι άμεσες και έτσι αναμενόταν χθες το απόγευμα να υπάρξει συνάντηση της νέας διοίκησης με τα παιδιά με τους γονείς τους για να αποφασιστεί από κοινού τι μέλλει γενέσθαι… Ότι και να αποφασιστεί όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο Ηρακλής Καβάλας, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά και ένα εξίσου δύσκολο καλοκαίρι, επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα πάνω σε άλλες βάσεις.