Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Με τους έφηβους του Αρκαδικού;

Με την εφηβική ομάδα θα παρουσιαστεί, όπως όλα δείχνουν, ο αντίπαλος της Καβάλας BC το Σάββατο (15.00) στην Καλαμίτσα για τον 2ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος

Μπορεί ως όνομα ο Αρκαδικός να είναι γνωστός στην Καβάλα, από την κοινή παρουσία στα πρωταθλήματα της Α2 και της Α1 Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ, όμως η φετινή ομάδα της Τρίπολης είναι εντελώς άγνωστη, όχι μόνο στους φιλάθλους αλλά και στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας! Κι αυτό γιατί μόλις τις τελευταίες ημέρες άρχισε να… σχηματοποιείται ως ομάδα αφού όλο το προηγούμενο διάστημα του καλοκαιριού δεν έγινε καμία απολύτως κίνηση για να στελεχωθεί ή ακόμα  – ακόμα να βρεθεί προπονητής. Έτσι λοιπόν στις αρχές της εβδομάδας ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Τζίμη Κουστένη που θα καθίσει στον πάγκο και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με δύο παίκτες!!!

Το ίδιο έκανε και πέρσι…

Ο Αρκαδικός καλείται το απόγευμα του Σαββάτου να αγωνιστεί στο «Αλ. Δήμογλου» για τον 2ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος και όλα δείχνουν ότι θα παραταχθεί με την εφηβική του ομάδα, αφού με 2 παίκτες δεν υφίσταται ανδρικό τμήμα! Η ομάδα της Αρκαδίας και πέρσι τέτοια εποχή ήταν σε ανάλογη φάση, όμως την τελευταία στιγμή κατάφερε να σχηματίσει ρόστερ και μάλιστα κατάφερε να πετύχει και τον μεγάλο στόχο της εξασφάλισης της παραμονής. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και φέτος… Έτσι αυτό που θα συμβεί, κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο θα είναι να παρουσιαστεί με τους έφηβους, κάτι που είχε κάνει και πέρσι τέτοια εποχή όταν είχε κληρωθεί να αγωνιστεί με τον Αμύντα. Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να παρουσιαστεί στο γήπεδο γιατί οι κυρώσεις που προβλέπονται αν αυτό δεν συμβεί είναι βαρύτατες!

Ανδρέας Καραπιπερίδης:

«Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς…»

Στην Ένωση πάντως αντιμετωπίζουν την δέουσα σοβαρότητα τον αγώνα με τον προπονητή Ανδρέα Καραπιπερίδη να παραδέχεται ότι ο Αρκαδικός είναι στην ουσία μια άγνωστη ομάδα αλλά να επισημαίνει ότι «το θέμα δεν είναι πως θα παρουσιαστούν αυτοί στο γήπεδο, αλλά τι θα κάνουμε εμείς. Θα είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι και θα είναι ευκαιρία το μπασκετικό κοινό της Καβάλας να γνωρίσει την ομάδα που δημιουργούμε»!

Είσοδος 5 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.00 στο κλειστό «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα και ότι η γενική είσοδος: οικονομική ενίσχυση θα κοστίζει 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά και τους αθλητές της Ακαδημίας η είσοδος θα είναι δωρεάν. Επίσης τονίζεται ότι τα διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες κυπέλλου.