AO Καβάλα: Έτοιμος για το πρωτάθλημα!

Την ετοιμότητα του εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου επιβεβαίωσε ο ΑΟΚ με μια ακόμα σταθερά καλή εμφάνιση

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, τα οποία αυξήθηκαν με τον χτύπημα του Ηλία Ζαρωτιάδη στο γόνατο στον Κυριακάτικο αγώνα στο βοηθητικό γήπεδο, ο ΑΟΚ έδειξε ότι είναι πλέον απόλυτα έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη και στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στον Ξηροπόταμο παρουσίασε το γνωστό καλό και κυρίως σταθερό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που άφησε ικανοποιημένους τόσο τους ανθρώπους της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης όσο και των λίγων αλλά σταθερών φίλων του που τον ακολουθούν συνεχώς! Η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει παρά το γεγονός ότι είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ακόμα μια προσθήκη στο κέντρο της επίθεσης!

Οι ξένοι

Πάνω σ’ αυτόν τον τομέα έγιναν πολλές προσπάθειες, στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων των διοικούντων, ωστόσο δεν καρποφόρησαν λόγω των περιορισμένων επιλογών αλλά και του αρκετά υψηλού τιμήματος που ζητούσαν οι ελεύθεροι παίκτες! Οι περιπτώσεις του Σεραντί και προσφάτως του Χεσούς από την Βενεζουέλα, είχαν αρκετό ενδιαφέρον ωστόσο δεν προχώρησαν. Οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις μάλιστα αναφέρουν ότι δύσκολα θα προχωρήσουν και γιατί δεν είναι οι παίκτες που ήθελε ο ΑΟΚ αλλά και γιατί για να κλείσουν αυτή τη στιγμή θα πρέπει γίνουν πολλές προσπάθειες και να δαπανηθούν αρκετά χρήματα! Συνεπώς οι περιπτώσεις δεν θα προχωρήσουν και ίσως επανεξεταστούν τον Ιανουάριο… Έτσι όπως έχουν τα πράγματα ο ΑΟΚ θα προχωρήσει με το υπάρχον ρόστερ κι αν στην πορεία φανεί ότι η ανάγκη για ενίσχυση είναι επιτακτική τότε αυτή θα γίνει στα μέσα της σαιζόν!

Mε νέες φανέλες;

Σε ότι αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την προσεχή Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη», που θα ανοίξει για πρώτη φορά μετά το τέλος του περασμένου πρωταθλήματος στην αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου, ο ΑΟΚ θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα με τις νέες καλαίσθητες φανέλες της αθλητικής εταιρίας με την οποία πρώτη φορά συνεργάζεται δηλαδή της Legea.