ΑΟ Καβάλας: Νέα φανέλα, ίδιος στόχος!

Τη νέα πρωτότυπη φανέλα του, με τις Καμάρες αποτυπωμένος στην μπροστινή πλευρά, παρουσίασε η ομάδα που και φέτος ξεκινάει με στόχο να πρωταγωνιστήσει…

Την παρουσίαση της νέας φανέλας αλλά και των… στόχων της ομάδας την φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έκανε χθες στα γραφεία του ΑΟ Καβάλας, η διοίκηση, ο προπονητής και 3 ποδοσφαιριστές του συλλόγου! Ο ΑΟΚ φέτος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα με πολύ μικρότερο μπάτζετ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως ο στόχος του παραμένει ο ίδιος,  δηλαδή να πρωταγωνιστήσει στον 1ο όμιλο, όντας το μεγαλύτερο όνομα σ’ αυτόν!

Σ. Λαζαρίδης:

«Βαριά φανέλα»

Αυτή τα χρονιά λοιπόν την αρχίζει, ξεκινώντας μια νέα συνεργασία με την εταιρία αθλητικών ειδών Liga (που είναι ο αντιπρόσωπος της Ιταλικής Legea) η οποία μάλιστα δημιούργησε και μια καλαίσθητη και πρωτότυπη φανέλα για τον ΑΟΚ, που βασίζεται στο γαλάζιο χρώμα και έχει αποτυπωμένο πάνω της ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης, τις καμάρες! Σχολιάζοντας αυτή τη συνεργασία ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Μπάμπης Παναγιωτίδης τόνισε με έμφαση ότι «κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην ομάδα της Καβάλας»! Από τη μεριά του ο αντιπρόεδρος της ΑΟΚ Σάββας Λαζαρίδης σχολίασε λέγοντας «εύχομαι, ελπίζω και πιστεύω ότι η νέα αυτή φανέλα θα συνδυαστεί με νέες χρυσές σελίδες στην πορεία της ομάδας. Πέρα από την ομορφιά και την τεχνολογία που ενσωματώνει, το σημαντικότερο είναι οι πρωταγωνιστές (δηλαδή οι παίκτες) να γνωρίζουν το ειδικό βάρος που έχει». Στη συνέχεια αναφερόμενος στην ομάδα και το τι θα παρουσιάσει τη νέα χρονιά είπε ότι «οι παίκτες μας θα αγωνιστούν με πάθος και θάρρος και είμαστε βέβαια ότι η φετινή χρονιά θα γραφτεί στη μνήμη των φιλάθλων μας, τους οποίους θέλουμε στο πλευρό μας και τους περιμένουμε στο γήπεδο»! Καταλήγοντας πάντως εξέφρασε και το παράπονο του για το γεγονός ότι ακόμα και τώρα η φανέλα της ομάδας δεν έχει χορηγό!

Κ. Ανυφαντάκης:

«Ομάδα με το μικρότερο μ.ο. ηλικίας»

Από την ανάγκη για την στήριξη της ομάδας από τον κόσμο, ξεκίνησε την τοποθέτηση του και ο προπονητής της Κώστας Ανυφαντάκης που τόνισε ότι «είναι σημαντικό ο κόσμος να στηρίξει αυτή την ομάδα που χτίστηκε από την αρχή και διαθέτει ένα πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας, μόλις 20 ετών. Αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα έχει δική της στυλ και ταυτότητα. Πρόκειται για μια ομάδα που στοιχίζει φέτος όσα στοίχισαν πέρσι 3 συμβόλαια παικτών»! Αναφερόμενος στη συνέχεια στη φιλοσοφία της ομάδας τόνισε ότι «θέλουμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε» και επισήμανε ότι είναι αισιόδοξος για την πορεία της!

«Η ιστορία του ΑΟΚ προσδιορίζει τους στόχους του»

Σε ότι αφορά τον στόχο του ΑΟΚ την φετινή χρονιά ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι «θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Άλλωστε η ιστορία του ΑΟΚ προσδιορίζει και τους στόχους και μέσα σ’ αυτούς είναι και η διεκδίκηση της ανόδου». Ο προπονητής από την μεριά του επισήμανε ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια αλλά πράξεις μέσα στο γήπεδο και συνέχισε τονίζοντας ότι «ο ΑΟΚ είναι μια ομάδα που από την ιστορία είναι αναγκασμένος να κερδίζει κάθε Κυριακή. Αυτό θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Δεν υπάρχει κανένα άγχος από την μεριά μας. Πιστεύουμε στην ομάδα και έχουμε κοντά μας την διοίκηση που κάνει τα πάντα για στηρίξει το έργο μας»!

Άγγελος Παπαστεργιανός: «Πιστεύω ότι από τον Αύγουστο οπότε και έχει ξεκινήσει  προετοιμασία μας έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουμε βελτιωθεί σημαντικά, κάτι που φάνηκε και με την παρουσία μας στα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε! Αυτό που αξίζει όμως δεν είναι αυτό! Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα επίσημα παιχνίδια που θα δώσουμε για το πρωτάθλημα. Περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας, κι απ’ την στιγμή που η ομάδα αποτελείται κυρίως από παιδιά της περιοχής, να σταθεί δίπλα στα παιδιά του. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Γρηγόρης Παπαδόπουλος: «Από την αρχή της προετοιμασίας έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ τόσο σε ατομικό όσο και ως σύνολο. Δείξαμε καλό πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια όπου είχαμε νίκες, όμως αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε στα επίσημα! Η υπόσχεση μας είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα, έχοντας δίπλα μας και τον φίλαθλο κόσμο. Κι αυτό γιατί χωρίς φιλάθλους καμία ομάδα δεν υπάρχει».

Μπερτράντ Ρομπέρ: «Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας για το ότι βρίσκομαι στην ομάδα. Μακάρι να πάμε καλά και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήρθα στην ομάδα για να βοηθήσω τα παιδιά. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά θα προσπαθούμε. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι δίπλα μας. Μακάρι να πάμε ψηλά».