Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Ανακοίνωσε επίσημα τον Κώστα Τάγαρη

Την τελευταία του μεταγραφική κίνηση ανακοίνωση η ομάδα, αποκτώντας με υποσχετική από τον Αίολο Αστακού τον ύψους 2.05 σέντερ

Στην επισημοποίηση της απόκτησης του Κώστα Τάγαρη προχώρησε η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας με ανακοίνωση που εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/10), τονίζοντας ότι μ’ αυτή την απόκτηση που γίνεται με την μορφή της υποσχετικής από τον Αίολο Αστακού (που αποφάσισε να μην αγωνιστεί ούτε στην Γ’ Εθνική στην οποία υποβιβάστηκε οικειοθελώς από την Α2 στην οποία αγωνίστηκε πέρσι), κλείνει και κύκλος των μεταγραφών της. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΕΝ.ΚΑ. Καβάλα BC ανακοινώνει την τελευταία της μεταγραφή, του σέντερ Κώστα Τάγαρη. Η μεταγραφή έγινε με τη μορφή της υποσχετικής για την περίοδο 2017-2018 από την ομάδα του ΑΜΣ Αίολος Αστακού. Μ’ αυτή τη μεταγραφή κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ της Ένωσης. Ενόψει του στόχου της για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 να επανέλθει στην Α2 κατηγορία. Ο Κώστας Τάγαρης είναι 25 χρονών, ύψους 2,07, αγωνίζεται στη θέση 5 Σέντερ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ομάδες του Εθνικού του Αιγάλεω και της Πεύκης. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν».

Δυνατό το τεστ με το Ανατόλια (86-84)

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος παίκτης της Καβάλας αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο τελευταίο φιλικό της ομάδας το απόγευμα της Κυριακής στο «Αλ. Δήμογλου» κόντρα στο Ανατόλια. Στον αγώνα αυτό η Ένωση επικράτησε με 86-84 και έδειξε ότι είναι έτοιμη για τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθεί στα Φάρσαλα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ο αγώνας ήταν δυνατός, μιας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης όπου αγωνίζεται και ο πρώην παίκτης της Ένωσης Σωτήρης Καραποστόλου, έδειξε καλά στοιχεία και ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Στο τέλος όμως η ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη κατάφερε να βγει μπροστά στο σκορ και να διατηρήσει το προβάδισμα παρά την πίεση που δέχτηκε. Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 18-24, 41-45, 58-63 και 86-84.