ΑΟ Καβάλας: Χωρίς τον Ρομπέρ στο Παραλίμνιο

Δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του Γάλλου. Αντίθετα θα αγωνιστεί κανονικά ο Παπαστεριανός

Χωρίς τον Ρομπέρ θα αγωνιστεί τελικά στον αγώνα με το Παραλίμνιο την Κυριακή στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς η ομάδα της Καβάλας! Μπορεί η κατάσταση του τραυματισμού του Γάλλου έμπειρου ποδοσφαιριστή να έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος να παίξει μιας και δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν η τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει μιας και δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή στο τραύμα του, κάτι που θα τον πάει πολύ πίσω και θα τον θέσει εκτός έδρας για αρκετό καιρό! Υπενθυμίζεται ότι ο Ρομπέρ έχει ενοχλήσεις στους δικέφαλους και ειδικά στο ένα πόδι έχει ένα «σφίξιμο», κάτι που στην ουσία θεραπεύεται με ειδική αγωγή αλλά και ξεκούραση! Μπορεί πάντως τα νέα για τον Γάλλο να μην είναι καλά, αντίθετα όμως οι εξελίξεις με τον έτερο έμπειρο παίκτ του ΑΟΚ τον Παπαστεριανό είναι θετικές! Ο παίκτης ξεπέρασε πλήρως τον δικό του τραυματισμό και άρα θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για το δύσκολο ματς στο Νομό Σερρών!

Κ. Ανυφαντάκης: «Πάμε για μια «μάχη» ακόμα»

Μιλώντας στο «KavalaPost» για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης επισήμανε ότι «πρόκειται για ακόμα μια «μάχη» που θα δώσουμε στο πρωτάθλημα. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας συνεχίζουμε να κρατάμε το κεφάλι κάτω και να δουλεύουμε για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε! Υπάρχει αισιοδοξία ότι και σ’ αυτό το παιχνίδι θα μπορέσουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, με βάση και την εικόνα που δείξαμε στον πρώτο αγώνα. Το αποτέλεσμα σ’ αυτό μας δυνάμωσε και πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνεται και με τα άλλα που θα έρθουν στην πορεία. Πιστεύουμε στην ομάδα  και σ’ αυτά τα παιδιά και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή τη «μάχη» που θα δώσουμε»!

Με τον Αετό Ορφανού στα

προημιτελικά του κυπέλλου

Εν τω μεταξύ αντίπαλος του ΑΟΚ στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ θα είναι ο Αετός Ορφανού, που χθες στην Ελευθερούπολη επικράτησε με δυσκολία του Κεραυνού Πέρνης με 2-1 στην παράταση. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1 με τον Αετό να προηγείται στο 20ο λεπτό με τον Σαββατιανό και τον Κεραυνό να απαντάει με τον Τζιβανόπουλο στο 52’. Η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση και συγκεκριμένα στο 95ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Δουμάνη που καταλογίστηκε σε χέρι Βαρνιτσιώτη.