ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: 5η θέση για τον Δ. Καραμάνη στο Πανελλήνιο της Χαλκίδας

Με μια 5η θέση και με πολύτιμες εμπειρείς επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Εφήβων - Νεανίδων οι αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας

Ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Nεανίδων, το οποίο με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα, ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας επέστρεψε στη βάση του, με μία 5η θέση με τον αθλητή του, Δημήτρη Καραμάνη να χάνει για έναν αγώνα την είσοδο του στο βάθρο των μεταλλίων. Εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι παρά το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, τον μεγάλο αριθμό των συμμετεχόντων αθλητών (500 αθλητές έλαβαν μέρος, εκ των οποίων όσοι κατέλαβαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους θα απαρτίσουν και την Εθνική ομάδα που θα αντιπροσωπεύσει την χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις) και κάποιους αναπάντεχους τραυματισμούς, οι αθλητές του συλλόγου της Καβάλας, πέτυχαν πολύ σημαντικές νίκες και κατάφεραν για μια ακόμη φορά να αντιπροσωπεύσουν επάξια την φήμη και το αγωνιστικό επίπεδο του συλλόγου.

Χ. Παλτόγλου: «Περήφανος για τους αθλητές μου»

Μάλιστα από την πλευρά του, ο Δάσκαλος του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου, στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του και χαρακτηριστικά σημείωσε τα εξής: «Νιώθω περήφανος για τους αθλητές του συλλόγου μας και είμαι βέβαιος για τις μελλοντικές τους επιτυχίες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές Καραμάνη Δημήτριο, Συσούρκα Παναγιώτη, Πιτσή Γρηγόριο, Ιωάννου Πασχάλη και Αρουσανιάν Αρσένη για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Βέβαια το σίγουρο είναι ότι οι αθλητές μας γυρνάνε με μια ακόμη και μάλιστα σημαντική εμπειρία στις αποσκευές τους από το ανώτερο σε επίπεδο πρωτάθλημα της χώρας μας. Ως προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους εκείνους τους αθλητές για τον υπερβάλλοντα ζήλο που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων και το υψηλό αθλητικό τους φρόνημα».