ΑΟ Καβάλας: Άδοξη ήττα στο Παραλίμνιο

Έχασε με 2-0, αν και θα μπορούσε άνετα να είχε πάρει το «Χ»

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στο Παραλίμνιο των Σερρών η ομάδα της Καβάλας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής! Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη μπορεί να μην έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ωστόσο μπορούσε άνετα να είχε αποφύγει την ήττα, αν ήταν πιο συγκεντρωμένος στην άμυνα και δεν απέφευγε τα λάθη που πληρώθηκαν ακριβά στα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης την οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος ανάμεσα τους και περίπου 100 Καβαλιώτες!

Δυνατός αέρας…

Ο ΑΟΚ στάθηκε πολύ καλά στον ανασταλτικό τομέα στο 1ο ημίχρονο, όταν είχε κόντρα και τον πολύ δυνατό αέρα, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλούν σημαντικά, εκτός από το δοκάρι που είχαν στο 25’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάκα, ενώ απ’ την άλλη ο Κειτά στο 38’ είχε σουτ στην εξωτερική πλευρά τον διχτύων. Στην επανάληψη και με τον αέρα πλέον να είναι ευνοϊκός οι γηπεδούχοι είχαν μεν την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Δήμιζα, οι αμυντικοί του οποίου φορτώθηκαν (σχεδόν όλοι) με κίτρινες. Αντίθετα απείλησε στις αντεπιθέσεις με τον Βαλαβανόπουλο στο 51ο λεπτό. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας βαδίζει προς το «Χ» στο 73’ ο Γαιδαρτζής βρέθηκε αφύλαχτος στο ύψος του πέναλτι και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0! Απ’ εκεί και πέρα ο Ανυφαντάκης ρίσκαρε, έβγαλε τους κεντρικούς αμυντικούς του, είχε την ευκαιρία να απαντήσει με τον Αδαμάκη στο 80ο λεπτό, αλλά σε μια αντεπίθεση ο Τάντιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Συλλυπητήρια στον Στέλιο Ιγνατιάδη

Εν τω μεταξύ ο ΑΟΚ με ανακοίνωση του εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του πατέρα του Στέλιο Ιγνατιάδη, το πρωί της Κυριακής. «O Αθλητικός Όμιλος Καβάλα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Ιγνατιάδη που έχασε σήμερα τον πατέρα του Κώστα μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, καλό κουράγιο τόσο στον Στέλιο όσο και σε όλους τους συγγενείς του θανόντος που πενθούν για τον θάνατο ενός  αγαπημένου τους προσώπου».

Οι συνθέσεις

Παραλίμνιο: Σαββίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Ρούμπος (Λιάρας), Μουτεσίδης (82’ Φιλέντας), Μερεσιώτης, Γαϊδαρτζής (88’ Κουλτσιάκης), Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι (46’ Τάντιτς).

Καβάλα: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Σέχου (82’ Ντουρτμές), Παπαστεριανός, Αλιατίδης (76’ Αδαμάκης), Λυμπεράκης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Κεϊτά, Θωμαΐδης (66’ Μπλιός), Βαλαβανόπουλος.