Κώστας Ανυφαντάκης: «Θα τα έχουμε αυτά…»!

Ο κόουτς του ΑΟΚ μιλάει για τα προβλήματα από την απειρία των παικτών που έπαιξαν ρόλο στην ήττα στο Παραλίμνιο

Στην απειρία της ομάδας και στο λάθος που έγινε στην άμυνα στο καθοριστικό (όπως αποδείχτηκε) πρώτο γκολ που δέχτηκε λίγο μετά την συμπλήρωση του 70ου λεπτού, αποδίδει τα αίτια της ήττας στο Παραλίμνιο ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης. Το νεανικό συγκρότημα της Καβάλας ηττήθηκε με σκορ 2-0 στο γήπεδο του Απόλλωνα, σ’ ένα παιχνίδι που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο «KavalaPost» ο Κρητικός τεχνικός «βάδιζε προς το 0-0». Δυστυχώς όμως «αυτή η λάθος αντίδραση έφερε το γκολ για τους γηπεδούχους κι απ’ εκεί και πέρα αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας, να ρισκάρουμε και τελικά να δεχτούμε και ένα δεύτερο τέρμα, που επίσης είχαμε άσχημη αντίδραση» τόνισε ο κ. Ανυφαντάκης!

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Για τον κόουτς του ΑΟΚ μέχρι το κομβικό σημείο του γκολ, η ομάδα του δεν είχε πρόβλημα κόντρα στους γηπεδούχους μιας και ο αγώνας ήταν ισορροπημένος. «Δεν μας προβλημάτισε το Παραλίμνιο μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά κι απ’ την άλλη πλευρά ούτε κι εμείς τους προβληματίσαμε ιδιαίτερα» αναφέρει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια εστιάζεται τον παράγοντα απειρία! «Τέτοιου είδους λάθη δυστυχώς θα τα έχουμε με τα παιδιά που έχουμε στο βασικό σχήμα! Η απειρία παίζει καταλυτικό ρόλο σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και μπορώ να πω ότι λίγο ή πολύ περιμένουμε να έχουμε μεταπτώσεις και τέτοιου είδους λάθη. Με τα παιχνίδια και τον καιρό οι παίκτες αποκτούν την απαραίτητη πείρα. Ακόμα και έτσι πάντως μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους» καταλήγει και σημειώνει ότι «ήμασταν πικραμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά δεν απογοητευόμαστε! Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά…»!

Έτοιμος ο Ρομπέρ

Σε ότι αφορά το επόμενο παιχνίδι και αν σ’ αυτό θα συμμετέχει ο Γάλλος Ρομπέρ που θα προσφέρει σημαντικά στον τομέα της εμπειρίας, στον ΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος και θα κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος με την φανέλα της ομάδας, μιας και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες εβδομάδες…