Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες…»

Ο προπονητής της Καβάλας BC μιλάει για τα αίτια του αποτυχημένου αποτελέσματος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής

Ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας το πώς χάθηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στα Φάρσαλα με έναν πόντο διαφορά στο τέλος! Μπορεί η ομάδα να ήταν πίσω στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά στο τέλος μπόρεσε να το ισορροπήσει και να βγει μπροστά, όμως κάποιες λάθος επιλογές έγειραν την πλάστιγγα προς τους γηπεδούχους που πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους! Μιλώντας για την αναμέτρηση ο προπονητής του συλλόγου Ανδρέας Καραπιπερίδης τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο αγώνας κρίθηκε στην ουσία σε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν στις κρίσιμες επιθέσεις του τέλους. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας στα Φάρσαλα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδια στα ίσα, όμως υπήρχαν ορισμένα πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν στα τελευταία λεπτά και έχει δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Τρίποντα…

Αναφερόμενος πάντως γενικότερα στην εικόνα της ομάδας στην πρεμιέρα δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος λέγοντας ότι «δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν καλοί. Σε γενικές γραμμές παρουσιαστήκαμε νωθροί και δεν ήμασταν αρκετά πιεστικοί στην άμυνα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο όπου δεχτήκαμε 48 πόντους». Σχολιάζοντας δε και τον καταιγισμό των τριπόντων από τα Φάρσαλα είπε ότι «πράγματι δεχτήκαμε πολλά σουτ από το τρίποντο, κι έπρεπε να λειτουργήσουμε διαφορετικά, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»! Καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, πέρα από την βολή που σημείωσε ο συνήθως άστοχος Σιόλογκας, ήταν ο έμπειρος παίκτης των γηπεδούχων Αναγνωστόπουλος ο οποίος έχει την δική του ιστορία στις μικρές Εθνικές κατηγορίες μιας και αναδείχτηκε 3 φορές πρώτος σκόρερ στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ειδικά στο 1ο μέρος τα Φάρσαλα πέτυχαν 9 στα 9 τρίποντα, με τον ίδιο να… γράφει ακόμα και με σουτ από τα 9.30 μέτρα!!!

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Αθανασιάδης

Πλέον στην Ένωση είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και στο επόμενο παιχνίδι που είναι με το Στρατώνι στο κλειστό της Καλαμίτσας, όπου φυσικά η νίκη είναι επιβεβλημένη. Για το παιχνίδι αυτό, ερωτηματικό αποτελεί ο Αθανασιάδης, ο οποίος στις αρχές του 2ου ημιχρόνου υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα και χθες αναμενόταν να εκτιμηθεί επακριβώς η κατάσταση του και αν θα μείνει εκτός ή όχι!