ΑΟ Καβάλα: Πρόσκληση συνάντησης με τις τοπικές ομάδες

Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου στην αίθουσα «Ν. Μάρτης»

Σε μια κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών με διαφόρους παράγοντες του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο) της Καβάλας και η οποία είχε προαναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό προχώρησε η διοίκηση του ΑΟΚ. Με ανοιχτή της πρόσκληση που δημοσίευσε αργά το βράδυ της Τρίτης, καλεί τις διοικήσεις των τοπικών σωματείων της ΕΠΣ Καβάλας σε μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στις 18.00 στην αίθουσα «Ν. Μάρτης» στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Καβάλας. Στη συνάντηση αυτή, που εντάσσεται στην προσπάθεια της διοίκησης να διαμορφώσει αλλά και να διατηρήσει τις καλές σχέσεις με όλα τα τοπικά σωματεία ποδοσφαίρου, θα γίνει μια κουβέντα που θα περιστρέφεται στην στενότερη συνεργασία αλλά και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της περιοχής μας

«Για να αποκτήσει το Καβαλιώτικο

ποδόσφαιρο την χαμένη του αίγλη»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ του Α.Ο. Καβάλα προσκαλεί τις διοικήσεις των τοπικών σωματείων της ΕΠΣ Καβάλας σε μια συνάντηση για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ανάπτυξη/βελτίωση του τοπικού μας ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με την ενίσχυση του μητροπολιτικού ρόλου που οφείλει και πρέπει να διαδραματίσει η ομάδα μας. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλα τα σωματεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην συζήτηση, η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» στο ισόγειο της Περιφέρειας Καβάλας. Η παρουσία όλων των σωματείων που πρέπει να αποτελέσουν και πάλι ζωτικά κύτταρα του Α.Ο. Καβάλα, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, όπως και η κατάθεση εμπεριστατωμένων απόψεων με σκοπό το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο να ανακτήσει την χαμένη του αίγλη».

Σειρά επαφών

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, η νέα διοίκηση του ΑΟ Καβάλα είχε έρθει σε επαφή τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με την Δήμαρχο, τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους και τώρα ήρθε η σειρά να βρεθεί με τα σωματεία, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την συμπεριφορά της μεγαλύτερης ομάδας του Νομού προς αυτά, κατά το παρελθόν! Η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε διαθέτει αρκετά παιδιά απ’ τα τοπικά σωματεία (ορισμένα από το οποίο αποκτήθηκαν το καλοκαίρι), κάτι που αποτελεί έμπρακτο δείγμα γραφής της νέας νοοτροπίας που επικρατεί και αυτό θα πιστοποιηθεί ανάμεσα στα άλλα και στην συνάντηση της Δευτέρας.

Με πλήρη σύνθεση

Στα αγωνιστικά ο ΑΟΚ συνεχίζει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του Ν. Σιδηροχωρίου από την Ροδόπη! Μετά την ήττα στο Παραλίμνιο το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη δεν έχει κανένα περιθώριο απωλειών και συνεπώς το μόνο αποτέλεσμα που θα επιδιώξει θα είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί! Σ’ αυτό τον αγώνα είναι πλέον πολύ πιθανό η ομάδα να παρουσιαστεί, για πρώτη φορά στην φετινή σαιζόν, με πλήρη σύνθεση μιας και όλα δείχνουν ότι ο Ρομπέρ που ήταν απών λόγω τραυματισμού τις δύο πρώτες αγωνιστικές, θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με το «καραβάκι» στο στήθος. Η παρουσία του στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι καταλυτική όχι μόνο λόγω της μεγάλης του αξίας αλλά και λόγω της εμπειρίας του, στοιχείο που είναι σε… ανεπάρκεια στο σύνολο της Καβάλας.