ΕΠΣ Καβάλας: Εξετάσεις διαιτητών στο 16ο Δημ. Σχολείο

Στα... θρανία θα καθίσουν για να δώσουν εξετάσεις οι διαιτητές της ΕΠΣΚ που δεν «σφυρίζουν» στις Εθνικές κατηγορίες

Εξετάσεις των διαιτητών που ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣ Καβάλας και δεν «σφυρίζουν» στις Εθνικές κατηγορίες θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου. Αυτό έκανε γνωστό η διοίκηση της Ένωσης με ανακοίνωση της που αναφέρει ότι αυτές θα διεξαχθούν στο 16ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή της Μεταμόρφωση στον Βύρωνα στις 6 το απόγευμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ενημερώνουμε όλους τους διαιτητές και βοηθούς Διαιτητές της δύναμης μας, που δεν ανήκουν στις εθνικές κατηγορίες, ότι τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00 μ. μ. θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Η διαδικασία των εξετάσεων θα πραγματοποιηθεί στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας (Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης). Για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, κ. Πριονίδη Γεώργιο, καθώς και στα μέλη της Επιτροπής, κ. κ. Κυριακούδη Βασίλειο, Κωνσταντάρα Δημήτριο και Μπέη Γεώργιο».

Τουρνουά Κ-8 και Κ-10

Εν τω μεταξύ την Κυριακή 15 του μηνός θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στα γήπεδα του Κωτσάλου στην Καβάλα και της Ν. Καρβάλης τουρνουά μικρών ηλικιών στις κατηγορίες Κ-10 και Κ-8. Αναλυτικά: Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο Κωτσάλου το τουρνουά ποδοσφαίρου για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην κατηγορία (Κ-10), ήτοι γεννημένοι μετά την 01-01-2008. Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως ακολούθως: Άφιξη Ομάδων – Ώρα 09:30 π.μ. Έναρξη αγώνων – Ώρα 10:00 π.μ. Λήξη τουρνουά – Ώρα 12:30 μ.μ. Επίσης την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ν. Καρβάλης το τουρνουά ποδοσφαίρου για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην κατηγορία (Κ-8), ήτοι γεννημένοι μετά την 01-01-2010. Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως ακολούθως: Άφιξη Ομάδων – Ώρα 09:30 π.μ. Έναρξη αγώνων – Ώρα 10:00 π.μ. Λήξη τουρνουά – Ώρα 12:30 μ.μ.

Όροι διεξαγωγής

α) Συμμετοχή ποδοσφαιριστών, αφού επιδείξουν στο διαιτητή πιστοποιητικό γέννησης και αφού συμπεριλαμβάνονται στην κατάσταση υγείας.

β) Μετά τη λήξη κάθε αγώνα, εάν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, θα ακολουθήσουν χτυπήματα πέναλτι, αρχικά τρία (3) από κάθε ομάδα και στη συνέχεια τόσα μέχρι ανάδειξης νικητή.

γ) Σύνταξη τελικής βαθμολογίας λαμβάνοντας ως αποτέλεσμα αυτό που έχει διαμορφωθεί μετά τα χτυπήματα πέναλτι.

δ) Σε περίπτωση ισοβαθμίας, λαμβάνεται υπ’ όψιν το αποτέλεσμα των ομάδων που ισοβάθμησαν μετά τα χτυπήματα των πέναλτι.

ε) Για ότι άλλο προκύψει και δεν έχει προβλεφθεί θα δίνει λύση η γραμματεία, η οποία θα συγκροτηθεί πριν την έναρξη των αγώνων.