ΑΟ Καβάλα: «Φάρμακο» η νίκη…

Το «τρίποντο» ο μοναδικός στόχος στον αγώνα της Κυριακής με το Ν. Σιδηροχώρι

Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί τον μοναδικό στόχο της ομάδας της Καβάλας στον Κυριακάτικο αγώνα με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο «Ανθή Καραγιάννη». Μετά το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας στο Παραλίμνιο των Σερρών, το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη θέλει οπωσδήποτε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης μιας και σε διαφορετική περίπτωση η ατμόσφαιρα στην ομάδα θα… βαρύνει αρκετά! Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο Κρητικός κόουτς του συλλόγου που μιλώντας για την μεθαυριανή αναμέτρηση επισήμανε με έμφαση ότι «η νίκη θα είναι το «φάρμακο» για όλους την Κυριακή», εννοώντας φυσικά ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα η ομάδα θα ανέβει όχι μόνο βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά!

«Γνωρίζονται»…

Μπορεί ο ΑΟΚ να αντιμετωπίζει ένα νεοφώτιστο συγκρότημα που δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, ειδικά από την στιγμή που οι νεαροί ποδοσφαιριστές πιστέψουν ότι θα μπορέσουν άνετα να πετύχουν τον στόχο τους. Γι’ αυτό άλλωστε όλες αυτές τις ημέρες το τεχνικό επιτελείο του ΑΟΚ επισημαίνει ότι όλοι στην ομάδα θα πρέπει να έχουν το κεφάλι κάτω και συνεχίσουν την σκληρή δουλειά στο γήπεδο. Στην ομάδα γνωρίζουν ότι οι αντίπαλοι θα παρουσιαστούν με αμυντικούς προσανατολισμούς στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την εστία τους και γι’ αυτό προετοιμάζονται κατάλληλα, μιας και το ιδανικό γι’ αυτούς θα είναι να ξεκινήσουν με ένα γκολ από νωρίς που θα απλοποιήσει αρκετά την αποστολή τους! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έδωσαν μεταξύ τους ένα φιλικό στην διάρκεια της προετοιμασίας στο ίδιο γήπεδο, δηλαδή το «Ανθή Καραγιάννη» όπου ο ΑΟΚ είχε επικρατήσει με 1-0 (φωτο).

Ντεμπούτο του Ρομπέρ

Στην προσπάθεια επιστροφής στις νίκες ο προπονητής θα έχει στην διάθεση του ακόμα ένα χρήσιμο «εργαλείο» που δεν είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο Γάλλος Μπ. Ρομπέρ έχει αποθεραπευτεί πλήρως και θα κάνει τον ντεμπούτο του, γεγονός που είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, με την ικανότητα αλλά και την εμπειρία του.