ΑΟ Καβάλας: Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τα τοπικά σωματεία!

20 σωματεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΑΟΚ στην αίθουσα «Ν. Μάρτης» του διοικητηρίου της Καβάλας

Με την παρουσία εκπροσώπων από 20 και πλέον σωματεία της ΕΠΣ Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/10) στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» η συνάντηση που είχε ζητήσει να γίνει η διοίκηση του ΑΟ Καβάλας! Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα με ανοιχτή πρόσκληση της κάλεσε τα σωματεία της σε μια σύσκεψη για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ανάπτυξη και βελτίωση του τοπικού ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με την ενίσχυση του μητροπολιτικού ρόλου που οφείλει και πρέπει να διαδραματίσει η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού.

Διάθεση συνεργασίας…

Στη σύσκεψη που έδωσε το παρόν και ο Αντιπεριφειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος συζητήθηκε εκτενώς ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να συνεργαστούν τα τοπικά σωματεία με τον ΑΟΚ. Ακούστηκαν αρκετές απόψεις που είχαν να κάνουν με την εκμετάλλευση των ταλέντων των συλλόγων και την προώθηση τους στην Καβάλα, αλλά και παράπονα για τις πρακτικές του παρελθόντος, αλλά και της τελευταίας μεταγραφικές περιόδου, όπου η Καβάλα απέκτησε ταλέντα του Νομού χωρίς να έχει ενημερωθεί το ίδιο το σωματείο! Σε γενικές γραμμές πάντως η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, μιας και τα σωματεία της Καβάλας έδειξαν διάθεση συνεργασίας, ερχόμενα από μακρινές περιοχές του Νομού όπως το Οφρύνιο αλλά και η Θάσος! Εντύπωση πάντως προκάλεσε η απουσία εκπροσώπων της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας, αν και προσκλήθηκαν, σε αντίθεση με την πρώην διοίκηση της Ένωσης που έδωσε το παρόν!

Θα τα ξαναπούν σε λίγους μήνες…

Το πρώτο σοβαρό βήμα για την προσέγγιση του ΑΟΚ με τις τοπικές ομάδες έγινε και είναι δείγμα της φιλοσοφίας που διέπει τη νέα διοίκηση του συλλόγου, που θέλει να βρίσκεται κοντά σε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Προκειμένου μάλιστα αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και στο μέλλον αποφασίστηκε να επαναληφθεί μετά από 2-3 μήνες, προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες προτάσεις και ιδέες απ’ αυτές που ακούστηκαν σ’ αυτή την πρώτη συνάντηση.