ΑΟ Καβάλα: Ευχαριστεί τα τοπικά σωματεία!

Ανακοίνωση προς τις ποδοσφαιρικές ομάδες της ΕΠΣΚ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την συνάντηση της Δευτέρας στο διοικητήριο

Με αφορμή το πρώτο επιτυχημένο αυτό εγχείρημα, η διοίκηση του ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τις ομάδες που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη, τονίζοντας ότι ήταν ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα για το τοπικό ποδόσφαιρο. Επίσης ευχαρίστησε και τους καταστηματάρχες της Καβάλας για την στήριξη τους στην προπώληση των εισιτηρίων στον αγώνα με το Ν. Σιδηροχώρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί θερμά και τα 24 σωματεία που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και παραβρέθηκαν στην συνάντηση  που έγινε στην αίθουσα «Ν. Μάρτης». Ήταν ένα πρώτο μικρό αλλά σημαντικό βήμα για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο και σίγουρα μας ικανοποιεί και η διάθεση συνεργασίας που έδειξαν τα σωματεία του νομού μας, τα οποία προέρχονταν απ’ όλους τους Δήμους (Θάσου, Νέστου, Παγγαίου, Καβάλας).  Είμαστε πεπεισμένοι πως μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά και καλά για όλους μας, σεβόμενοι τα τοπικά σωματεία που αποτελούν τα κύτταρα μας, και σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα επαναληφθεί αυτή η συνάντηση. Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τους καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν στην προπώληση εισιτηρίων που έγινε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και προμηθεύτηκαν εισιτήρια του αγώνα με τη Δ.Ν. Σιδηροχωρίου, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στην προσπάθεια που καταβάλλουμε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ο ΑΟΚ μπορεί να ξαναγίνει μεγάλος βασιζόμενος τόσο στα ταλέντα του νομού μας όσο και στην στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων τις οποίες  όλοι μας πρέπει να επίσης να  στηρίζουμε και ως εν δυνάμει καταναλωτές».