ΑΟ Καβάλα: Για το 2 στα 2 με το Διδυμότειχο

Να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και στο 2ο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα θα επιδιώξει την Κυριακή ο ΑΟΚ κόντρα στο Διδυμότειχο

Για το 2 στα 2 στο γήπεδο του στοχεύει ο ΑΟΚ στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕ Διδυμοτείχου. Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη ύστερα από την καλή εμφάνιση και εύκολη επικράτηση επί της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου, αγωνίζεται για 2η συνεχόμενη αγωνιστική στην έδρα του και θέλει να παραμείνει στο μονοπάτι των επιτυχιών! Η νεοφώτιστη ομάδα από τον Έβρο, που έχει κάτω απ’ τα δοκάρια της τον Συριτούδη που φόρεσε ι την φανέλα της Καβάλας, έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα και έχει δείξει ότι μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν είναι (κέρδισε και το Νέστο), ωστόσο αν η ομάδα παρουσιάσει το πρόσωπο που είχε την περασμένη Κυριακή θα έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Ο προπονητής συνεχίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους και να μιλάει συνεχώς για δουλειά στο γήπεδο, κάτι που γίνεται εντατικά και απ’ ότι φαίνεται αποτελεσματικά. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και συνεπώς το σχήμα που θα κατεβάσει ο Κρητικός τεχνικός δεν αναμένεται να έχει διαφορές σε σχέση με αυτό της περασμένης αγωνιστικής! Παρά το νεαρό της ηλικίας του, φαίνεται να δουλεύει σωστά και να ανταποκρίνεται θετικά σε «προβλήματα» που άλλες εποχές δεν μπορούσε να «λύσει», όπως ήταν αυτά των κλειστών αμυνών!

Μεγάλη ζήτηση η νέα φανέλα

Εν τω μεταξύ η νέα φανέλα της ομάδας φαίνεται ότι άρεσε πολύ στους φίλους της και έτσι η ζήτηση για την απόκτηση της είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να προγραμματίζεται ήδη νέα παραγγελία. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους ενδιαφερόμενους να κάνουν έγκαιρα την δική τους παραγγελία. Αναλυτικά:«Λόγω της μεγάλης ζήτησης υπήρξαν προβλήματα στην ανταπόκριση μας στα αιτήματα των φιλάθλων για τις φανέλες. Σύντομα θα γίνει και νέα παραγγελία, και όσοι ενδιαφέρεστε να τις προμηθευτείτε θα πρέπει άμεσα να στείλετε e mail στο [email protected] αναφέροντας όλα τα παρακάτω στοιχεία: χρώμα, μέγεθος(προσοχή είναι στενή η γραμμή και τα μεγέθη από S ως XL), αν θέλετε νούμερο στο πίσω μέρος και όνομα κάτω από αυτό, καθώς και τρόπο παραλαβής(στο γήπεδο ή ταχυδρομικά). Το κόστος είναι 35€ ενώ σε περίπτωση αποστολής με courier (αντικαταβολή) ή αποστολής στο εξωτερικό υπάρχει επιπλέον χρέωση 8€».